zadruga
Printscreen / Youtube
zadruga

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

Ona ga je preklinjala i molila, a onda je počela da urla, pa ni njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani nisu uspeli da je smire.

Podsetimo, Miljković jeo dlučio da definitivno stavi tačku na njihovu vezu:

Marko Miljković

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

- Ona je opisala svog idealnog partnera. Ponaša se prema njoj kao prema paćenici, nju to loži, ima podršku majke i ja ništa drugo ne mogu sem da poželim sreću Luni i Gastozu. Mi smo se smuvali a pre toga smo imali takvu svađu, znači nju tu loži. Čim daješ značaja tim stvarima, znači da nikad neću progovoriti sa tobom. Želim ti od srca da budeš sa njim. On laže, ona laže, nek se spetljaju, samo što dalje od Marka Miljkovića. Tačka je stavljena. Želim ti sreću sa svim budućim momcima, nadam se da si izvukla pouku - rekao je Miljković.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

Komentari (1)

??????

02.05.2020 08:04

Pametno sto je podvukao crtu ! Devojka je histericna , lazov , nimfomanka. Roditelji je ispustili u vaspitanju. Majka koja privatno i psihicki nesredjena , mesa se u vezu i stalno vredja mladica , fizicki nasrce kako na njega tako i na ex muza. Neistimisljenike naziva pogrdnim imenima : " pi..a , piz*a ti mate**na "... Otac leceni zavisnik. Javna licnost, a jos nije savldao sedam padeza. Izvinite , koji roditelj bi odobrio vezu sa takvim profilom devojke i njenih roditelja ?