Nadežda Biljić, Toma Panić
Screenshot Instagram
Nadežda Biljić, Toma Panić

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

Nadežda Biljić je danas na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa slikanja za novogodišnje izdaje "Alo!" dvenih novina, sa svojim partnerom Tomislavom Panićem, s kojim i čeka dete.

Njih dvoje su veoma srećni i zaljubljeni, Nadežda je blistala na fotografijama u beloj haljini, a ni Toma nije zaostajao za njom. 

Tom prilikom, pevačica je u opisu iste napisala emotivnu poruku svom partneru Tomi Paniću.

- Sećam se kako smo se upoznali i kako sam sebi rekla "ja nikada neću biti sa ovim". Prošli smo svašta i tek nas čeka naša beba i sve lepo što smo zaslužili... Hvala ti što si uvek uz mene, što si moja leđa kada padnem, što me poštuješ, voliš (bez obzira na moje ispade, žensko pusto). Hvala ti što se boriš za nas i što si mi najbolji prijatelj, brat, muž, moj životni saputnik... Hvala Bogu i prethodnoj godini, što mi te je doveo u život i što će nas učiniti bogatijim za još jednog člana, naše zlato i smisao svega... Hvala ti za sve... Volim te najviše na svetu, ti si moja slabost i snaga i sve ono što sam želela od života sve ove godine... Pre tebe moj život je bio prazan, sve pre tebe je smešno i ne postoji ništa sem nas i naše porodice! Voli te tvoja žena najviše na svetu, sada i zauvek - napisala je Nadežda.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @nadezda_biljic_official on Jan 4, 2020 at 2:45am PST

 

Komentari (1)

Stela

05.01.2020 17:17

E , Nadežda , koštaće te ovaj potez života!..Uvek si govorila :" ko te jednom udari , udariće te još sto puta"...Šta ti možeš onda da očekuješ od Tome Panica???..Najgore....A pogotovo što si provokator !