Nadežda Biljić
Screenshot Youtube
Nadežda Biljić

Printscreen

Nadežda Biljić, Foto: Printscreen

* Nadežda Biljić je 3 puta pretrpela brutalno nasilje od strane emotivnih partnera

* Pre mesec dana ju je krvnički izdudarao Toma Panić, a samo nekoliko sati pre batina ga je u televizijskoj emisiji nahvalila

* Pre par dana je Nadežda objavila vest da je trudna

Nadežda Biljić je nedavno pretrpela zversko nasilje od strane svog, sada bivšeg, emotivnog partnera Tome Panića, a pre nekoliko dana je saznala da je u drugom stanju i da čeka njegovo dete.

PROČITAJTE JOŠ:

 

I iako je od samog starta bilo neizvesno da li će se bivši zadrugari pomiti i ponovo započeti ljubavnu romansu, Nadežda je sada otkrila pravu istinu.

- Mrzim ovu zemlju i ljude u njoj, odvratni ste, ništa vam nije sveto! Jako nekulturno i neumesno, svim silama ću se truditi zajedno sa Tomom da naše dete izvedemo na pravi put i naučimo ga osnovnim stvarima, da ni malo ne liči na te debile koji su spremni da tako nešto pišu. Bednic. Samo lajte, ne možete mi ništa! - poručila je Nadežda.

Nadežda Biljić

Screenshot Instagram story

Nadežda Biljić, Foto: Screenshot Instagram story

"Svim silama ću se truditi da zajedno sa Tomom naše dete izvedete na pravi put", napisala je,a to je dovelo u pitanje da li će se pomiriti sa Tomom.

Njena poruka je došla nakon negativnih komentara koje je dobijala proteklih dana putem društvenih mreža.

Nadežda surovo izvređala Baneta Čolaka! Ima mali k*rac, žalim tog mučenika! Dolazi iz Užica, a tamo niko ne zna za njega!

AUTOR: Pink/R.J. DATUM I VREME: 31.08.2019. 11:57 Biljićeva ne može da ćuti više... Foto: Printscreen Nadežda Biljić i Bane Čolak nastavljaju sa prepucavanjem, pa iznose niz uvreda na račun vremena provedenog u rijalitiju zajedno, tvrdeći da dosta toga znaju jedan o drugome. "On je jedan nebitan lik koji po svaku cenu želi da bude bitan.

Pogledajte BONUS video:

Željko Mitrović otvorio novu sobu, a unutra se našlo ogromno iznenađenje!

 

 

Komentari (3)

ceca

15.09.2019 13:43

Draga Nadezda,prevaspitaj prvo sebe ako jos nije kasno ! Zbog cega su drugi krivi,sto ne vidis dalje od one stvari i sto si se pokazala u pravom smislu i ti i taj tvoj nazovi momak!!! Osecas li nekad stid i sram,kad sednes ispred kameta,sta pricas i kako se ponasas....

Kimi

15.09.2019 15:49

Nema nikakvo vaspitanje. Skakala sa jednog na drugi da ni sama ne zna ko je otac, pa pružila prst ka Tomi. Bez DNK ništa nije sigurno.

Nina

18.09.2019 13:32

Nauči dete da ne menja partnere kao čarape. Da ne opšti javno. Da ne bude alkoholičar, nasilnik, ...