ISPLIVALI DETALJI O ZADRUGARKI Mina Vrbaški zatrudnela tokom prostituisanja? Jedva skupila novac za abortus, a ginekolog bio njen klijent?

Krila od klijenata da je u drugom stanju?

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot/Instagram

U mračnoj prošlosti Mine Vrbaški, koja je javno priznala da se bavila prostitucijom, krije se i navodno činjenica da je bila trudna s jednim klijentom.

Naime, Mina je pre godinu dana ispričala je šokantne detalje po kojima se duži vremenski period bavila prostitucijom, od koje je, prema njenim rečima, izdržavala majku, mlađeg brata i baku, koji žive u Inđiji, bez stalnih i dovoljnih prihoda.

Kako otkriva izvor, Mina je kao starija maloletnica navodno zatrudnela s nekim opasnim tipom i dugo ni sama nije znala s kakvim problemom se suočila.

"Minu je, po preporuci prijatelja, angažovao jedan opasan čovek da ga zadovolji u hotelskoj sobi. Ona se s tim čovekom u kratkom vremenskom periodu videla više puta i svaki put joj je tražio da imaju odnose bez zaštite jer je, prema njegovim rečima, više uživao bez prezervativa. Mina je, luda i mlada, pristala na to. I umesto da, kao njene koleginice, posle takvog odnosa uzme pilulu za dan posle, ona je nastavila da živi bez razmišljanja o posledicama nezaštićenog odnosa. I eto, dogodio joj se problem da je zatrudnela, ali je bez dileme odlučila da ode na kiretažu." - kaže Minina drugarica koja je takođe bila prostitutka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaški (@_mina.official__) on

Ova mlada devojka iz Beograda ispričala je da je Mina tek pred kraj trećeg meseca trudnoće shvatila da je trudna, kada već abortus nije bezbedan.

"Minu je mnogo boleo stomak i krvarila je danima mimo vremena za menstrualni ciklus i morala je kod lekara. Otišla je na jednu kliniku na pregled i odmah su ustanovili da se radi o problematičnoj trudnoći. Mina se veoma iznenadila i počela da plače i govori kako je ne zanima trudnoća i da hoće da se reši ploda odmah. Međutim, lekari nisu hteli ni da čuju za to jer je već bilo kasno za dozvoljeni abortus, a na sve to je bila i maloletna." - otkrila je drugarica lepe zadrugarke.

Kao i uvek, Mina je našla izlaz. Setila se jednog ginekologa koji je bio njen klijent, našla je gde radi i poslala mu poruku. Da čudo bude veće, od trenutka kad je saznala da je trudna i uprkos povremenom krvarenju. Mina je i dalje radila kao prostitutka da bi zaradila da plati abortus.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaški (@_mina.official__) on

"Mina je krila od klijenata da je u drugom stanju, pa je radila da bi skupila da podmiti doktora da obavi zahvat. Povremeno je boleo stomak, ali stegla bi zube i obavila šta treba. Kad je skupila 3.000 evra, zvala je tog ginekologa i dogovorili su se da na jednoj privatnoj klinici u Beogradu izvrše abortus. Tako su i uradili." - ispričala je drugarica Mine Vrbaški.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi