Mina Vrbaški
Screenshoot Youtube
Mina Vrbaški

Screenshoot Youtube

 Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Veliki šef poslao je pismo i zadrugarima dao zadatak da se igraju brodićima u jezeru. Dobrovoljci su bili nestrpljivi da dođu na red i odrade svoj deo posla, a dali su sve od sebe da se najbolje pokažu, jer znaju da će za svaki uspeh biti bogato nagrađeni.

Međutim, zadrugarka Mina Vrbaški bila je vidno iznervirana zbog Vladimira Tomovića koji ju je ignorisao kada mu je saopštila da je u izolaciji razdvojila krevete i da ništa više ne želi sa njim, pa je ovoga puta iskoristila priliku da se požali Suzani Ćubeli.

zadruga 3

Printscreen

Foto: Printscreen

"Kako se jadno osećam, kao da ja molim za ljubav! Nisam u životu doživela ovakvo poniženje, mnogo veće nego kad sam rekla da sam bila kurva, kunem vam se", rekla je Mina.

Ona je bila sigurna da niko nije čuo za ovaj razgovor, a sve vreme dok je neraspoložena bila izolovana od svih, Vladimir nije ni primetio njeno odsustvo, već je nastavio da se zabavlja u ovom izazovu.

Vladimir Tomović

Printscreen

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

"IMAO SAM OZBILJNE POSLEDICE" Ivan Gavrilović otkrio detalje veze sa Marijom Milošević!

 

Vladimir ucenio Minu Vrbaški! Otkrio čega treba da se odrekne da bi bila sa njim!

AUTOR: Alo.rs/G.T. DATUM I VREME: 23.09.2019. 18:29 Priznao je sve! Mina Vrbaški i Vladimir Tomović, Foto: printscreen Zadrugar Vladimir Tomović pokazao je simpatije prema mnogim devojkama u Beloj kući, ali ni sa jednom nije ostvario odnos bliži od prijateljskog i pokazao milionskom auditorijumu koja od njih zaslužuje da bude njegova lepša polovina.

 

Komentari (1)

knez

02.10.2019 11:49

Mina neće da se igra. Mina hoće da se uda.