Miloš Bojanić
Printscreen
Miloš Bojanić

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

On je večeras stigao u studio i vrlo brzo će se pridružiti takmičarima u imaginarijumu, a kako i sam kaže, svestan je da su ga ljudi iščekivali i ranije.

"Farma u kojoj sam ja učestvovao, kako kažu čelnici, bila je najgledanija u istoriji Pinka tada, tako da ima razloga zašto su me iščekivali u rijalitiju. Danas sam šetao gradom i svi već znaju da ulazim, svi me pitaju da li je istina. Drago mi je zbog toga. Oni mi daju podršku, to mi je motivacija i mnogo mi je lakše sad kada sam došao", rekao je Miloš.

Miloš Bojanić

Printscreen

Foto: Printscreen

On i dalje nije siguran šta ga čeka u imaginarijumu, ali spreman je i na razne probleme.

"Ne mogu da kažem unapred kakav ću imati odnos sa njima, rano je davati neki sud. Situacija se menja stalno i vremenom se zahuktava, tako da očekujem tek da se zaigra. Ovo je jedno svetsko čudo, i ovde je na neki način ponos biti, što se ambijenta tiče, a ne sumnjam da nije lako kada je toliko ljudi, što više ljudi, više i problema."

Miloš Bojanić

Printscreen

Foto: Printscreen

Miloš se dotakao i Zokija Šumadinca, pa prokomentarisao njegovu karijeru.

"Vrlo brzo se on probio, snimio je hit i brzo su svi saznali za njega. Bilo je to i u mojoj branši, ali nije isto pasti sa visoke grane ili one niže. Najteže je opstati", rekao je Miloš očigledno ne predviđajući Zokiju uspeh u karijeri.

BONUS VIDEO:

Luna Đogani i Anabela u svađi?! Neće da sluša majku, svega joj je preko glave?

 

Komentari (1)

knez

02.10.2019 11:36

Tri loša neće ubiti Miloša.