zadruga
Foto: Youtube/printscreen
zadruga

Foto: Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Tenzija između Marka Miljkovića i Lune Đogane ne prestaje. On je sada njoj zamerio što se previše unosi u rasprave u Zadruzi i što je previše emotivna, a ona njemu što ostaje ravnodušan na neke stvari koje bi trebale da budu potresne za njega. 

Milan Milošević koji je vodio emisiju u kojoj su njih dvoje izlagali stavove, osetio je potrebu da se umeša u njihovu raspravu.

- Ti konstantno pričaš kako su se drugi ponašali loše prema njoj, ali ovo oko Gastoza, ona je tada bila nasmejana, a sa tobom uvek neki problemi - prokomentarisao je voditelj Milan Milošević.

- Ja se nisam tako ophodio prema njoj, niti imam osećaj, niti potrebu da se tako ponašam prema njoj. Kad je tako nekad bezobrazna - dodao je Miljković.

- Puna sam neke negativne energije, udarila bih nešto. Ta njegova hladnokrvnost me ubija. Ovde se govori da sam samo ja grešila, samo sam ja najgora. Ja ne očekujem da bilo koga pljuje, osećam se kao da ga ne zanima kako se ja osećam. Mene stvarno Milane to boli! Ja bih volela da budem ravnodušna kao on što je - rekla je Đoganijeva, koja je zatim slučajno po glavi udarila Filipa Đukića, a ova situacija nasmejala je sve u kući.

 Nakon ovoga se nastavila žestoka rasprava između Miljkovića i Lune napolju. On ne želi da odbaci Jelenu Pešić iz svog života, a Luni je rekao da bi sa njom uvek rado popio kafu, što je Đoganijevu naljutilo.

- Neću da šutnem ceo svet zbog tebe! S*rem ti se na takvu ljubav! Nije samo ona u pitanju! Imaš ti takve fazone! Čim je neka malo atraktivna devojka, moja drugarica, rekao sam ti, nemoj to da radiš sa mnom! Luna istripovala si u glavi! Ovi ljudi ti daju vetar u leđa! Ja sam taj koji bi sve uradio da budem sa tobom - vikao je Miljković.

- Sa kim si ti bio u vezi? Šta izmišljaš bre? Sad ti meni pretiš? Ja sam i dalje tu, ja bih sve uradila da budem sa tobom! A ja ne bih sve uradila - uzvratila je Luna.

- I tebe povezuju i sa k*rtom, i sa murtom, i pričaju svašta - odbrusio je Marko.