Miljana Kulić
PrintScreen
Miljana Kulić

PrintScreen

Foto: PrintScreen

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" o kojoj se najviše priča je Miljana Kulić, a tema zbog koje se podigla najveća prašina svakako je njena trudnoća i kiretaža na koju je otišla. Pored toga, ona redovno privlači pažnju brojnim svađama sa majkom Marijom, ali i zdravstvenim stanjem. Naime, Miljana je psihički nestabilna, te je sklona čestim depresijama.

PROČITAJTE JOŠ:

Bezbroj aktivnost, svađe, trudnoća, veze, abortiranje, nesuglasice sa majkom i sa svojim dečkom Zolom doveli su Kulićevu u situaciju da opet konzumira lekove za smirenje ili kako ona kaže "antidepresive" te ih neretko meša i sa alkoholom što je strogo zabranjeno.

"Miljana nije jedina koja koristi lekove za smirenje i to u obilnim količinama, 70 odsto učesnika je pa reći ću vam, skoro pa navučeno na lekove" , kratko je za rekao izvor blizak produkciji Zadruge za medije.

Miljana Kulić

printscreen

Foto: printscreen

Ono što svakodnevno može primetiti golim okom a što Miljana vešto krije jesu posledice ili nus pojave koje nastaju nakon dužeg konzumiranja lekova za smirenje ili antidepresiva.

Obamrlost, menjanje raspoloženja, znoj, spore misli i spor izgovor su neke od pojava koje se mogu opravdati umorom što ona često i radi ali ono što takođe može da se primeti jeste i velika fleka na Miljaninoj glavi, tj. u predelu gde bi trebala da bude kosa.

Miljana Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO

Ana Kokić otkrila šta se dešava iza kamere takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato"!

 

Komentari (1)

Derko

05.11.2019 15:52

Ne verujem da je od lekova.