PRETIO MI DA ĆE DA SE UBIJE! Miljana saznala da je Bojan Tomović priznao da je otac njenog deteta, pa progovorila o se*su sa njim!

Morala je da uradi to.

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Printscreen

U emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" Miljana Kulić je saznala vesti iz spoljnjašnjeg sveta. Poznato je da je Nišlijka u drugom stanju, međutim, povela se polemika oko toga ko je otac njenog deteta. I dok je Miljana sigurna da je to Lazar Čolić Zola, javio se i nekada popularni pevač Bojan Tomović koji je izneo tvrdnje da je on otac njenog deteta.

REHABILITACIJOM ODZVANJALI VRELI UZDASI Trudna Miljana imala se*s sa Zolom! Zaskočila ga u ranim jutarnjim satima, nije htela da stane!

- Milane, odmah da ti odgovorim. Moja greška je što sam ušla u bilo kakav odnos sa njim. Neko je već pisao neki portal, da on obožava mamu i mene. Ja sam ga pozvala 27. jula pošto mnogo lepo peva, Marko Đedović zna, ja sam mu rekla da ne znam šta da radim sa njim. On mi je rekao da ukoliko se ne budem javila, da će on da se ubije. On nikada nije prespavao kod mene, dva puta je bio u Nišu, ali je bio u hotelu. BIli su tu Tijana, Željko i tata. On je pričao kako će uskoro kod njegovog taje, sad citiram njegove reči. On je meni pričao i lagao da će ući u Zadrugu, kako mi je napisao neku pesmu. Uvek mi je govorio da ga spominjem u emisijama, ali ja to nisam uradila - tvrdila je Miljana.

- Kako je bio vaš odnos i da li si rekla Zoli da ste imali odnos? - upitao je Milan.

USRED NOĆI! Sani i Natalija pobegli iz Zadruge?! Ibrahimov gađao flašama, ona trčala kao furija!

- Meni je ovo poniženje! Željka ne videla ujutru, ako sam bilo šta imala sa tim čovekom! Neka mi se desi sve najgore u životu! Ja sam se sprdala sa njim! On je zvao novinare i govorio da mu se Marija sviđa! On je bolesnik! Mi smo se čuli non-stop, na video pozivima, on mene zove 300 puta, isto tako i ja njega. One večeri kad mi je napisao da će se ubiti za pola sata, ja sam njega automatski zvala 100 puta, jer nisam nikoga htela da nosim na duši. Kada je došao u Niš, išli smo na kej u kafić, kod mog kuma, sedeli smo i popeli smo kafu, pričali smo o duetu. On je pisao mojim sestrama, da je on jedini koji može da me odvoji od Zole, najgore mi je pričao o Zoli. Bilo mi je žao njega, gubila sam vreme sa njim, ja nigde nisam izlazila, nisam imala ni želju, ni volju, a on je suicidan - govorila je Miljana.

Bojan Tomović
Bojan Tomović, Foto: Screenshot Facebook

 BONUS VIDEO:

Popularni pevač radi o glavi Vuku Mobu! Reper se oglasio i otkrio šta se krije iza svega!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Saly
  16/10/2019 - 04:09
  Sram te bilo Miljana, od njih 4 ti nisi sigurna cije je dijete. Zato te majka i tjera da prekines trudnicu Jer zna da nije Zolino dijete, vi Ste svi ludi u porodici a Miljana I njena mama sve vucibatine
 • Korisnik: cana
  15/10/2019 - 13:39
  miksi reci istinu da neznas cijeje.
 • Korisnik: Strelac
  15/10/2019 - 12:01
  Seksala se sa njim da se ne bi ubio. Spasla jedan život. Ne, dva života.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi