Miljana i Zola
Screenshoot Youtube
Miljana i Zola

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Kulićeva je za priznala da je došla u Bosnu, Čolićev rodni kraj kako bi posetila svog dragog i vratila mu garderobu. Ekipa našeg portala je došla u posed fotografije na kojoj su njih dvoje veoma bliski. Povodom ovoga, Miljana je ona bila veoma rezervisana i istakla ne želi da daje ishitrene izjave u vezi sa Čolićem.

"U okej smo odnosima, pomirili smo se. Došla sam da mu vratim stvari. Došla sam u Bosnu. Pošto sam svakako planirala da idem negde na odmor, mama je išla u Crnu Goru sa sestrama i tatom, ja sam bila sama sa Željkom i sada sam došla da se odmorim. Sticajem okolnosti došla sam ovde. Sedimo, pričamo, u korektnim smo odnosima. Imamo neke dogovore, nećemo više ništa više da planiramo, jer sve što smo planirali nije nam se ostvarilo. Nećemo nigde da žurimo", rekla je Miljana.

Miljana Zola

printscreen

Foto: printscreen

Podsetimo, Miljana i Zola su uplovili u romansu tokom boravka u rijaliti programu "Zadruga 2". Velike svađe i uvrede koje je Kulićeva uputila tada Čoliću uticale su na to da njihova veza pukne, ali čini se da su emocije preovladale, te su se ovi golupčići ponovo sastali.

BONUS VIDEO:

Poznati srpski novinar ulazi u Zadrugu 3!

 

Komentari (2)

Gajko

03.09.2019 10:53

Pomirili se da bi ušli u Zadrugu.

vojka

03.09.2019 13:47

kuku Zola bez pameti kuku Zola nisi je ni lmo sto uradi crni sine nemozes se iscupat od miljane kuku lele pametnije je tele .