Marija, Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
Printscreen
Marija, Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, u razgovoru su Miljana i Marija Kulić otkrile Zoli o čemu su razgovarale sa Sinišom Kulić i Zolinom majkom Bosom u prisustvu obezbeđenja.

"Tata mi je rekao šta god da odlučiš, uz tebe sam. Kaži tata koliko ga voli", obratila se Miljana Mariji.

"Pitao je jel smo ti kupili cigare. Rekoh nismo imali pare, kupili smo samo dve kutije", rekla je Marija, a onda nastavila o razgovoru sa Zolinom majkom Bosom:

"Sve je super, podržava vas. Super je žena", rekla je Marija.

Marija, Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Printscreen

Foto: Printscreen

"Teško joj je mnogo, plakala je. Kaže da ti se u očima vidi da si tužan, da si se smejao zbog drugih ljudi, da te ona najbolje poznaje. Da se u potpunosti slaže i da joj je mnogo žao zbog ovoga, jedva čeka baka da postane. Rekla je da se ti i ja volimo, da je uz nas, da se ne svađamo i da budemo jedno uz drugo", rekla je Miljana.

"Ja sam joj rekla da će ona da traži da ti vrati pare, da reši ugovor. Rekla je da se slaže da rijaliti nije za trudnoću. Rekla je da je nju isto tako ostavio muž i da u potpunosti razume Miljanu i da joj je mnogo žao zbog svega", dodala je Marija.

Marija Kulić

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

Potom se Miljana pravdala da nije dobila informacie iz spoljnog sveta jer je uslov pred kiretažu imala da se vidi sa Zolinom majkom i svojim ocem, a da je to uradila u prisustvu obezbeđenja.

BONUS VIDEO

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!

 

Komentari (1)

gula

20.10.2019 10:35

Zola nije ni bila trudna