ŽIVELA U STRAHU! Miljana Kulić zaledila Srbiju priznanjem: Vodila si me na psihijatriju, godinama se iživljavaš! (VIDEO)

Svi su zanemeli...

Miljana Kulić, Marija Kulić
Foto: Printscreen

Emisija "Trenutak istine sa Zolom" podigla je veliku prašinu, a Marija i Miljana Kulić i dalje vode bitku zbog nekih njegovih odgovora.

Na pitanje "Da li si sada ušao u "Zadrugu" zbog ličnog interesa" Zola je odgovorio negativno, a odgovor je bio istinit. Zbog toga je došlo do velike svađe između majke i ćerke, koje su tom prilikom otkrile nepoznate detalje iz privatnog života.

Miljana je počela da urla na svoju majku, jer joj je zasmetalo što je Marija odmah želela da iznese svoj stav.

"Prvo ću ja! Pusti me, nije mi dobro! Nemoj da mi upadaš u svaku reč! Pusti me ženo, ostavi me! Evo, neka priča gospođa! Pusti me više ženo, da kažem jednu je*enu rečenicu! Ostavi me na miru! Godinama se iživljava! Možda da nije bila toliko stroga prema meni, možda ne bih birala pogrešne partnere! Ja sam morala godinama da polažem račune, imala sam strah od njih iako me nikada nisu tukli! Ti si me vodila na psihijatriju! Ja sam samo išla pevače da gledam! Ja sam ćutala! Darko, izbacite je napolje", urlala je Miljana.

GODINAMA POKUŠAVA DA SE IZLEČI! Marija Kulić otkrila sa čime se bori i od čega boluje! Siniša prolazi kroz pakao!

Miljana Kulić, Marija Kulić
Foto: Printscreen

"Da li si sada ušao zbog interesa? Noću se spremiš i ideš pratiš pevače! Imala si strahove da se vratiš iz Beograda! Ti si išla da gledaš pevače! Samo ti se išlo na Košutnjak! Ne bi išla sa pevačima na sud da si bila prijatelj sa njima", rekla je Marija.

POKUŠAO DA PREVARI DETEKTOR LAŽI! Zola je sa Miljanom samo iz koristi, uništio Kulićeve svojim odgvorom! Dobio instrukcije za sve! (VIDEO)

BONUS VIDEO

Prozvao je Snežanu Dakić jer se bez grama šminke pojavila u javnosti, ona ga komentarom oduvala!

 

Otkriven tajni plan Kulića! Spremaju biznis od zarađenih para, on će da vodi posao!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 21:19 Spremaju se. Zadruga, Foto: printscreen Nakon žustrih rasprava, Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Marija Kulić su se odvojili od ostalih i planirali budućnost nakon rijalitija. Na iznenađenje svih gledalaca, Marija Kulić je pomagala u tom planu, čime će se baviti Miljana i Zola kada se rijaliti "Zadruga 3" završi.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi