Marija Kulić, Miljana Kulić
Screenshot Youtube
Marija Kulić, Miljana Kulić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Miljana Kulić se vratila u "Zadrugu 3" da napravi bebu sa bivšim verenikom Lazarom Čolićem Zolom.

Temperamentna Nišlijka je pre deset dana diskvalifikovana iz Pinkovog rijalitija zbog agresivnog ponašanja, ali je u subotu uveče ponovo ušla u šou, i to sa paklenim planom.

Kulićeva je rešila da se pomiri sa Zolom i ponovo ostane trudna jer je ubeđena da će tako pobediti u najskupljem domaćem rijalitiju.

Miljana Kulić

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

- Miljana je shvatila da posle raskida sa Zolom više nije bila u centru pažnje u "Zadruzi". Primetila je da su gledaocima najinteresantnije njihove svađe i pomirenja, pa je zato sada promenila taktiku. U rijaliti se vratila sa paklenim planom - da se pomiri sa bivšim i s njim što pre napravi dete. Svesna je da će joj trudnoća obezbediti sigurno mesto u finalu - priča izvor blizak porodici Kulić i nastavlja:

- Pored plana za pobedu, Miljana ima i lične razloge da se osveti Zoli. Da nije bilo nje, on ne bi ni ušao u "Zadrugu", gde zarađuje čak 6.000 evra nedeljno. Zato će ga Miksi iskoristiti za svoju priču, a planira i da Marku Miljkoviću vrati milo za drago. On je najveći krivac što je nedavno diskvalifikovana, pa je ostala bez 9.000 evra, koliko iznosi njen nedeljni honorar.

Miljana Kulić

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Naš sagovornik dodaje da je Miljana odmah po ulasku u rijaliti počela da sprovodi svoj plan:

- Čim se vratila, skočila je na Zolu i počela da ga ljubi. Rekla mu je da su suđeni jedno drugom i da treba da se pomire. Njemu je sve to bilo malo sumnjivo, ali je pristao. Iste večeri joj je masirao noge, a zatim su počeli da se ljube, iako su se mesecima kleli da više nikad neće biti zajedno. Na kraju su legli u isti krevet i zaspali zagrljeni.

Čim je Miljana kročila u 'Belu kuću', najavila je da će imati seks sa Zolom.

Zola

Foto: YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Jedva čekam da vodim ljubav sa Zolom. Vreme je za još jednu bebu, a on će napokon postati otac - kazala je Kulićeva i tako razotkrila svoje namere. Temperamentna Nišlijka je već bila trudna na početku treće "Zadruge". Ona je u septembru ostala u blagoslovenom stanju, ali je na nagovor majke Marije abortirala.

Komentari (1)

Ringo

25.02.2020 13:33

Od Miljane se može očekivati samo neočekivano. Ni ona ne zna šta će sutra uraditi.