"DRTINA! STEFANA JE VASPITALA MAJKA, DOK SE ON K*RVAO PO BEOGRADU" Nakon Osmanovih prozivki, Miljana Kulić se oglasila i uzvratila udarac

Osman je zaratio sa Miljanom preko društvenih mreža

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: YouTube/Printscreen

Nakon što je Osman Karić nastavio rat sa Miljanom Kulić na društvenoj mreži Instagram, te joj je uputio žestoke prozivke, kontaktirali smo rijaliti zvezdu kako bi nam prokomentarisala ove reči.

Podsetimo, u emisiji "Zadruga - Narod pita" Osman je zaratio sa Miljanom preko društvenih mreža, a već danas je rat nastavio, na šta je Kulićeva imala da mu pošalje jasnu poruku.

Miljana i Osman
Miljana i Osman, Foto: Printscreen/Pink

- Ja apsolutno ne želim da se spuštam na njegov nivo, on je za mene matora drtina. Sramota je što vređa ženu, treba da pogleda sebe na šta liči, ja ću smršati i niko ne treba da se vređa na osnovu kilaže, jer niko ne zna zbog čega je to, da li je u pitanju hormonski problem ili neka druga bolest, ili sam se ovako ugojila. Bog sve gleda i vraća, a ni on bolje ne izgleda, ima stomak kao trudni miš i da ne vidi onu stvar od stomaka. On je iskompleksiran i planira da uđe u Zadrugu preko mog imena, on je mislio da ću ja da mu odgovaram. Meni šalju šta on objavljuje, ali ja se ne obazirem na to. Poručila bih mu da izvadi silikone iz usana i vidi se da nije bio dobar otac, očigledno je da je Stefana majka vaspitala, dok se on k*rvao sa k*rvama po Beogradu - izjavila je Miljana i dodala:

- Apsolutno mi nije inspirativan za svađu, ja sam se srela u Magazinu IN sa njim, molio me je da branim Stefana i da mu kažem da se skloni od Ive, ali ja mu nisam učinila to, jer ja nisam pristrasna i ne zanima me da budem na nečijoj strani i tada se okrenuo protiv mene - dodala je Miljana.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi