Miljana Kulić
Printscreen
Miljana Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

U sinoćnoj emisiji rijalitija "Zadruga 3" došlo je do potpunog preokreta i reči koje je cela Srbija čekala.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, na početku je Saška Karan osudila Stefana Karića zbog teških reči koje je uputio Dalili i Dejanu Dragojeviću tokom njihovog verbalnog sukoba, pa je nominovala njega.

Nakon Saške ustala je i Miljana Kulić i iznela svoje mišljenje o Jeleni i Stefanu.

"Rešavam svoje probleme, ali vratiću se uskoro, za neke još bolja, a za neke još gora. Što se tiče Jelene Pešić, o njom imam najlepše mišljenje od svih devojaka koje su ikada ušle u rijaliti. Volela bih da budem kao ona u nekim situacijama, nadam se da to nije njena maska. Što se tiče Stefana, nisam promenila mišljenje. On je fin i kulturan dečko, svakome dođe žuta minuta. Nije trebalo ono da uradi, ali rekao je da nije mogao da se kontroliše. Dobar je čovek, s obzirom na to da ima grižu savesti. Prema meni si uvek bio džentlmen, nadam se da će tako i ostati. Prošli put sam sačuvala Stefana, ovoga puta ću biti na ženskoj strani, sačuvaću nju, nominovaću Stefana, nažalost", rekla je Miljana.

Miljana Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

Nakon nje je glasao i Lazar Čolić Zola:

"Što se tiče Jelene imam pozitivno mišljenje o njoj, zaključio sam da je okej osoba i na svom mestu. Stefan me je pozitivno iznenadio, prilazio mi je kada mi je bilo teško, dao mi je savete kao brat. Ne treba na osnovu jedne situacije da mu sudimo. Mislim da ne bi trebalo. Jecu gotivim, ali ne mogu Stefana poslati u zatvor, šaljem Jecu", istakao je Zola, a onda je Miljana ponovo ustala, kako bi se izvinila Mariji Kulić:

"Želim da se javno izvinim mami, izgovorila sam nešto što nije trebalo. Naravno da to ne mislim. Ne znam više gde se nalazim, trudna sam pa menjam raspoloženja. Sramota me je moje sramote, znaš da nisam tako mislila, volim te najviše na svetu", iznela je javno Miljana.

Pogledajte kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO

Veselo na svadbi Prijinog bivšeg! Pevač izabrao glamuroznu tortu na četiri sprata!

 

Komentari (2)

JA*

12.10.2019 11:00

Miljana se danas izvinjava mami , ali ce je sutra ,pekosutra opet napaasti i promeniti misljenje kako to inace osoba sa dijagnozom 'nestabilna' radi od kako je znamo.Trenutno je mama zrtva, ali tu su i kmet Zola,Mirko,Janijus,Savka.Luna...i da ne nabrajam.....

Tetka

13.10.2019 16:51

A izvinjenje Zoli?