Miljana Kulić
printscreen
Miljana Kulić

Screenshot Youtube

Miljana Kulić , Foto: Screenshot Youtube

 Učesnici su sinoć birali između Lazara Čolića Zole i Nataše Radan, a nakon sabiranja glasova ubedljivo je poražen mladi di-džej.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, Zola je imao više od 10 glasova manje od Nataše, a Miljana je iskoristila uživo uključenje da se obrati produkciji i zatraži da hitno izađe sa imanja u Šimanovcima ne bi li posetila lekara.

Miljana Kulić

Screenshot Youtube

Miljana Kulić , Foto: Screenshot Youtube

 

- Morala bih da se obratim produkciji pošto je stvar veoma ozbiljna. Počela sam opet, da ne kažem šta sad ovde u emisiji... Znači da me izvedu hitno da idem kod ginekologa. Popila sam lek, ali me boli stomak i dalje. Molim vas, to nikako nije dobro. Neka me izvedu odmah - poručila je Miljana produkciji, a potom je odlučila i da čestita krsnu slavu Đurđic vlasnicima "Pinka", Milici i Željku Mitroviću.

- Teta Milice i čika Željko, srećna vam slava. Morala sam to da kažem - poručila je Nišlijka.

Miljani Kulić preti 5 godina zatvora! Zolina majka podnela tužbu!

AUTOR: Republika/A.B. DATUM I VREME: 12.11.2019. 14:20 Strahuje za bezbednost sina. Foto: Screenshoot YT Miljana Kulić je pre tri dana u rijalitiju "Zadruga 3" fizički nasrnula na svog dečka Lazara Čolića Zolu i tom prilikom mu je nanela teške telesne povrede.

Pogledajte BONUS video:

Jelena i Ivan imaju tajni dogovor! Otkrivamo sve detalje

 

 

Komentari (1)

Istina

16.11.2019 13:23

Ala im se uvlaci u d**e , samo joj pertle vire. Sve to radi smisljano , zarad para. Lukava bolesnica. Tipicno za one koji imaju F 25.