Miljana Kulić
printscreen
Miljana Kulić

alo.rs

Miljana Kulić, Foto: alo.rs

Miljana Kulić priznala da je ludo zaljubljena u Gavrića, za koga je ranije tvrdila da je homoseksualac i da mu je žena samo paravan.

Miljana Kulić se u "Zadruzi 3" zarekla da će smuvati Mirka Gavrića, iako je ranije tvrdila da je on gej. Kontroverzna Nišlijka sada je zaljubljena u muzičara, koji je upravo zbog njenih prozivki pobegao glavom bez obzira iz druge sezone rijalitija.

PROČITAJTE JOŠ:

Miljana se poverila Lepom Mići da gaji emocije prema Gavriću.

- U Mirkovoj blizini se mnogo lepo osećam. Kada nije pored mene, odmah počne da mi nedostaje. Dopada mi se njegova inteligencija. Ma biće moj... Videćeš, kunem ti se. Neću to još njemu da kažem... - rekla je Kulićeva i istakla koliko joj je značilo što je Gavrić bio na prvom rođendanu njenog sina Željka:

- Ostao je tada kod mene kući do sedam ujutru. Sećam se da smo o svemu pričali. Pričao je o meni kao da me poznaje ceo život. Rekao mi je da ću u "Zadruzi 3" naći starijeg dečka, ali ne verujem da je na sebe mislio. On je već tada bio razveden. Toliko smo se smejali celu noć, prelepo mi je bilo u njegovom društvu.

Mirko Gavrić

Printscreen

Mirko Gavrić, Foto: Printscreen

Kulićeva je rekla da još uvek ne želi da prizna svoje emocije Mirku.

- Nemoj, Mićo, ništa da mu govoriš. Ne želim da izgubim svoje dostojanstvo. Jesam ja slobodna devojka, ali to ne znači da treba da odmah stavim karte na to - rekla je Miljana.

Nisam znala da je gej! Doveo je 3 muškarca, pa su me silovali! Molila sam samo da našem sinu ne uradi ovo!

AUTOR: Informer/I. M. DATUM I VREME: 19.09.2019. 09:29 Strašno! Zoki Šumadinac, Foto: Alo/ Jošida Manasori Bivša žena Zokija Šumadinca (44) tvrdi da je on homoseksualac, pa je ispričala gadosti koje je radio dok su bili u nevenčanom braku. Dejana kaže da je sve krila zbog deteta, a kada je tek započela vezu sa Zoranom, nije znala da je gej.

 

BONUS VIDEO:

Darko Lazić postaje otac još jedne devojčice! Marina ponovo trudna?!

 

Počeli da pucaju zbog ljubomore! Dalila Dragojević u razgovoru sa Nikolom sve otkrila!

AUTOR: Alo.rs/G.T. DATUM I VREME: 18.09.2019. 17:12 Ne može više da izdrži! Mina Vrbaški, Foto: Printscreen/YT Nakon svađe Mine Vrbaški i Nikole Orozovića u rijalitiju "Zadruga 3", ovaj zadrugar se požalio Dalili i Dejanu Dragojeviću da mu ne prija način na koji se Mina svađa sa zadrugarima zbog pretnji kojima se koristi.

 

Komentari (1)

Žile

19.09.2019 12:56

A Zola? Juče zaljubljena u Zolu a danas u Gavrića. U koga li će sutra biti zaljubljena?