Miljana Kulić
YouTube/Printscreen
Miljana Kulić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Naime, voditelj je odmah na početku rekao Miljanu da je u zgradu Pinka stiglo cveće koju je za nju doneo poznati fudbaler čije ime nisu hteli da otkrivaju, pa ju je pitao da li će ona otkriti njegovo ime.

Miljana Kulić

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

“Nikada to nećeš saznati, bitno je da ja znam. Samo ću reći da nikada više udvarača nisam imala, sa ovom kilažom!”, objasnila je Miljana.

Miljana Kulić

Printscreen/You Tube

 Foto: Printscreen/You Tube

“Ne volim fudbalere inače, ali ovo je samo da se mami pohvalim za cveće. Nisam verovala kada sam videla, neka se dokaže!”, izjavila je Miljana.

Pročitajte još:

Komentari (3)

ccc

09.08.2020 14:12

Vise su emisije Narod pita dosadne...od Miljane, Mice ne moze da se dodje do reci, ne cuje ni gledaoca ni zadrugara...nakultura odgovora, to je vec druga prica, dolaze, psuju, moze im se, samo da bi dobili drugi deo honorara a o mobilnim telefonima da ne pricamo...posebno je pitanje, koliko su to oni poslovni kad u 02,03,04 h ujutru ne ispusta ju ih iz ruke, opomena voditelja, pricao ne pricao isto je... Ne kultura i bezobrazluk samo takav...

ccc

09.08.2020 14:15

Miljanin ponasanjem je vise - - - beskonačno, taj bezobrazluk, ne kultura, izgovorene gluposti i i i...ko jos vise i dokle ona, Ermina, Janjus, i i i

Hahaha

09.08.2020 18:13

Miljana sama sebi poslala cvece. To je stara fora, da mucna izoblicena da sebi na znacaju. Kakve budale dovode u tu emisiju. Kada ce se ta ermina vise odvuci svojoj kuci kod onog deteta? Njih dve pricaju o majcinstvu? Budali iz Nisa majka cuva dete, a ona ga samoWAWYM obilazi. Mahalusi isto majka cuva dete, dok se ona razvlaci po Beogradu. Veceras ce opet da kresti, a budalu ce verovatno opet da ukljuce da lupeta, ako vec nije krenula u potragu za zolom, jer vec joj je vreme parenja.