Milan Milošević
printscreen
Milan Milošević

printscreen

Foto: printscreen

Popularni voditelj "Zadruge" Milan Milošević progovorio je o akruelnim događanjima u popularnom rijalitiju, kao i o periodu koji je proveo u izolaciji za vreme trajanja policijskog časa.

On je za emisiju "Premijera" otkrio čiji zagrljaj mu je najviše nedostajao u vreme izolacije.

- Nisam imao kontakta sa majkom dva meseca, jer ona ima 75 godina i jako joj je loš imunitet, tako da nisam smeo da reskiram. Čuli smo se svakodnevno putem video poziva, po desetak puta, sve sam brinuo o njoj, naravno, ali nisam mogao da se vidim s njom. Sada sam otišao kod nje, kaže ona:"Jao, što si se ugojio" - kroz smeh je otkrio Milan, koji je potom prokomentarisao ona udarna dešavanja u "Zadruzi" i porodične probleme Anabele Atijas, Lune i Gagija Đoganija.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milan Milosevic (@milanmilosevic_official) on Apr 4, 2020 at 1:06am PDT

- Kada bih pričao stvarno šta mislim i šta osećam dok gledam te njihove svađe, mislim da to ne bi bilo dobro. Ja to doživljavam previše emotivno jer sam ja neko kome su roditelji, u mom slučaju majka, na prvom mestu. Ovde se neke stvari dešavaju koje su van naše kontrole i ja, kao voditelj tog programa i neko ko sa njima pretresa priče, ne mogu da utičem na to, tako da na to gledam drugačije... Onako, poslovno. Imali smo u sezoni jedan, kada sam ja bio učesnik, Teodoru Džehverović i njenu mamu Gocu i Anđela, gde je bila totalno druga priča - bez ovoliko ružnih reči, bez fizičkih nasrtaja. Teodora se tu, naravno, opredelila i pokušala da iskalkuliše između majke i dečka i uspela je, pobedila je u tome. Svaka joj čast, to se tako radi - priznao je Milan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milan Milosevic (@milanmilosevic_official) on Apr 17, 2020 at 2:26pm PDT