Suzana Perović, Miki Đuričić
Printscreen
Suzana Perović, Miki Đuričić

Printscreen

Suzana Perović, Miki Đuričić, Foto: Printscreen

Miki Đuričić nakon što je fizički nasrnuo na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, diskvalifikovan je iz Zadruge 2, zbog čega je  odmah sudski procesuiran.

Bivši zadrugar sada u svom domu u Kupinovu nosi nanogicu.

Mediji ovih dana bruje o tome da se Miki pomirio sa Suzanom, te da se ona doselila kod njega u Kupinovo, a nedavno se pojavila i informacija da je pevačica ponovo pretrpela nasilje od Đuričića u njegovom domu.

PROČITAJTE JOŠ:

Bivši zadrugar je zbog svih tih navoda odlučio da se javno oglasi na svom Instagram profilu i otkrije istinu o tome da li je zaista ponovo fizički nasrnuo na Perovićku.

- Pošto u ovoj zemlji piše ko hoće i šta hoće, kažu:"Demantuj, tuži", a ja kažem da sa takvima treba drugačije, a oni neka misle šta i kako. Imam zabranu prilaska toj ženi, nije bila u Kupinovu, služim kaznu za koju sam se izjasnio da sam kriv. Dokle više izmišljanja i laŽi? Kažu: "Zvao komšija i čuo galamu..." Evo, ja se pitam kako se boriti sa ovim stvarima, nikada nisam reagovao ni na jedan tekst, niti tužio, ali ovim lažima se meni ugrožava služenje kazne pod nanogicom zato sam i reagovao - napisao je Miki između ostalog u svom obraćanju na Instagramu.

Luna Đogani nikako nije smela da ugradi silikone! Oglasio se psiholog i otkrio istinu!

AUTOR: Kurir/R.J. DATUM I VREME: 01.09.2019. 07:25 Đoganijeve sve rade proračunato?! Foto: printscreen Luna Đogani je konačno ispunila svoju dugogodišnju želju da ugradi silikone. Ona je juče na jednoj privatnoj klinici, ugradila silikone, a sada je u periodu oporavka.

 

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić Prvi put o vezi sa Bojanom Tomović!

 

Komentari (2)

Pera Detlic

02.09.2019 10:50

Ko se tuce taj se voli....

Pira

02.09.2019 12:13

Miki svaki dan tuče nekoga. Kad nema nikog drugog tuče oca ili Žutu.