EVO ŠTA SE DOGAĐA U KUPINOVU Miki Đuričić zabranio komšiji da progovori, a jednu stvar mu svakog dana donose na kapiju!

Promenio život iz korena!

Miki Đuričić
Miki Đuričić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Miki Đuričić dane provodi u odsluženju kazne u svojoj kući u Kupinovu, jer je zbog fizičkog napada na Nadeždu Biljić i Suzanu Perović u Zadruzi osuđen na godinu dana kućnog pritvora.

 

Pročitajte još

Miki je vreme pritvora odslužio da renovira kuću, a u dvorišti pored Žute ima i većeg psa koju je čuvar. Đuričić je sa prozora mrzovoljno dobacivao novinarskoj ekipi:

"DOVIĐENJA SVETE" Miki Đuričić poslao oproštajnu poruku iz kućnog pritvora! (FOTO)

- Nemam više šta da pričam za medije, prestao sam sa rijalitijima, sada se bavim poljoprivredom. Kupio sam svinje, mangulice, ništa drugo me ne zanima. Šta ima da se intervjuiše jedan Miki iz Kupinova, šta nekoga briga šta ja radim - vikao je Miki, tvrdeći da ga ne zanima popularnost, iako je bio u nekoliko rijalitija, a onda je o njemu progovorio i njegov komšija iako je Miki sa prozora vikao na njega da ništa ne govori.

"SMRAD JEDAN SMRDLJIVI IZ KUPINOVA" Vladimir Tomović žestoko osudio Mikija Đuričića! Isprozivao ga, pa otkrio strašnu stvar o njemu!

Miki Đuričić
Miki Đuričić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

- Znam ga od rođenja, ljuljao sam ga u kolevci. Ume da plane, ali nije nasilan. Sada vodi mirniji život nego ranije, posvetio se domaćinstvu. Nabavio je svinje i gaji ih - rekao je ovaj komšija uprkos Mikijevoj molbi da ne govori ništa sedmoj sili.

ZAŠTO JE SVAKI MUŠKARAC PREBIJE?! Trudna Nadežda Biljić otkrila zašto izaziva nasilje kod muškaraca, a svojim odgovorom šokirala Srbiju!

Meštani kažu da Miki poštuje kaznu, ali i da ima predviđeno vreme da izađe do centra Kupinova. Lokalni prodavac sladoleda mu na biciklu donosi poslasticu, a on je preuzima preko kapije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) on

Pogledajte BONUS video:

SUSRET BIVŠIH SUPARNICA Ana Sević i Marina Gagić na Darkovom koncertu, ovako je prošao susret!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ich
  31/10/2019 - 10:08
  Sedi di si,i za disi nisi.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi