POSLE SKANDALA U FINALU Matora besna na Anabelu: "Ne bih joj ruku u životu pružila!"

Ljuta!

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Dejan Briza/Alo!

Za bivše rijaliti učesnice Sanju Stanković i Jovanu Tomić Matoru najveće razočarenje nakon završetka "Zadruge 2" jeste Ana Korać i odnos sa njom.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, Foto: Dejan Briza/Alo!


MATORA POLUDELA! Procurio se*si klip Sanje Stanković! Pričalo se da je u katalogu makroa Mihajla, a na snimku je muškarac pipka svuda po telu!! (VIDEO)

- Nisam mogla da sanjam na početku, kada smo ušle, da nećemo imati kontakt sa Anom, posle svega što se izdešavalo. Ne mogu da kažem da sam se razočarala, ali nije prijatno ni meni ni Sanji - kaže Jovana.

 

Tokom finala "Zadruge 1" Matora i Anabela Atijas imale su žestoku svađu, što je rezultiralo time da se na finalu "Zadruge 2" ignorišu.

INSTA PROVOKATOR! Sanja Stanković SATERANA U ĆOŠAK! Morala je da odgovori na komentar o KATALOGU i ELITNOJ PROSTITUCIJI!

Anabela Atijas
Anabela Atijas, Foto: E-stock/Kobra

- Ne pada mi na pamet, ne bih joj ruku pružila u životu. Videle smo je u studiju, prošle smo jedna pored druge. Gagi nam se javio, pružio nam je ruku i rekao: "Super ste bile, držite se. Hvala vam". Videlo se da je od srca prišao, a Anabeli ne bih ruku u životu pružila i ne želim da imam bilo kakvih dodirnih tačaka sa tom ženom, to zna i Luna - objasnile su Sanja i Matora u intervjuu.

BONUS VIDEO:

Insta provokator: Sanja Stanković saterana u ćošak, morala da otkrije istinu o katalogu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi