Tara Simov, Mateja Mateijć
Foto: Youtube printscreen
Tara Simov, Mateja Mateijć

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Sinoć se nekolicina zadrugara družila na jednom prestoničkom splavu, gde su se u isto vreme našli Mateja Matijević i Maja Marinković.

Čim su isplivale fotografije i snimci, u Matejin inboks stiglo je mnoštvo negativnih poruka i komentara zbog toga što je ponovo blizak sa Majom sa kojom se svojevremeno muvao i sa kojom je Tara Simov, njegova bivša devojka, ozbiljne ratove vodila u Beloj kući.

Mateja smatra da ovo druženje nije razlog za toliku buku.

- Muka mi je više od svega, iskeno, ja najradije ne bih više ni da pričam o tome. Sreo sam se devojkom u klubu, neću da bežim od devojke kao đavo od krsta! Na kraju krajeva, slobodan sam, nisam u vezi, mogu da radim šta god hoću, boli me uvo. Popričao sam tri rečenice sa devojkom, rekla mi je:“Ej, bilo je glupo ono što smo se svađali“, to je to, ništa specijalno - kaže Mateja, a sa Majom je kaže u prijateljskim odnosima.

Tara Simov, Mateja Mateijć

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

- Naravno da ne, ne zanimaju me devojke iz rijalitija apsolutno. Sve te osobe sa kojima sam bio tamo baš bih da zaboravi, ne vidim se ni sa jednom devojkom odatle - kaže Mateja.

Pitali smo ga i da li je razmišljao o tome kako će se Tara osećati kada ih bude videla zajedno u društvu, s obzirom na celokupnu njihovu istoriju.

- Njih dve su izašle kao najbolje drugarice, koliko ja znam, ljubile se u glavu i to sve. Nemam komunikaciju sa Tarom, nismo se čuli uopšte - otkrio je Mateja.