Marko Miljković
Screenshot
Marko Miljković

Screenshot

Foto: Screenshot

Kako je Marko pred sam ulazak u "Zadrugu" otkrio, prva osoba kojoj je javio da će se ponovo oprobati u ovom TV formatu je njegova bivša izabranica.

- Podelio sam sa Lunom maltene čim sam saznao. Dala mi je punu podršku - rekao je on.

Marko Miljković

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Miljković je otkrio i da je ogroman honorar presudio da uđe ponovo u rijaliti šou ružičaste televizije.

- Gledao sam da se sklonim vezano za "Zadrugu" i govorio sam da hoću da život usmerim u drugom smeru, a da to ne bude rijaliti, ali dobio sam jako dobru ponudu i mislim da je ovo dobar trenutak za mene i moj biznis koji mogu dobro da izreklamiram u rijalitiju. Izguraću ovih pet meseci, napraviću bum što se tiče mog posla i mog finansijskog stanja koje će biti fantastično kada budem izašao iz rijalitija. Razmislio sam i rešio da ponovo uđem. Ja sam nekoliko puta odbijao da uđem u "Zadrugu", u decembru nisam bio spreman, niti sam želeo, a sada mi se ova prilika ukazala i učinila interesantnom i mislim da će to biti dobro ovaj put - rekao nam je Miljković dok je pakovao stvari za predstojeći boravak na imanju u Šimanovcima.Na naše pitanje da li je uzbuđen pred ulazak u "Zadrugu" kratko je rekao:

- Nisam uzbuđen, osećam se lagano. Verovatno ću biti uzbuđen kada budem ušao unutra, kada se budem osvestio da sam ponovo u igri zvanoj rijaliti.

U narednom video-prilogu pogledajte šta je sve Marko rekao neposredno pred ulazak u Imaginarijum.