Marko Miljković i Luna Đogani
E-stock agency

 

Marko Miljković

Dušan Milenković

Marko Miljković, Foto: Dušan Milenković

Marko Miljković i Luna Đogani pre nekoliko dana stavili su tačku na svoju emotivnu vezu. Uprkos tome što su nedeljama unazad od fanova i javnosti pokušavali da sakriju da im na polju ljubavi ne cvetaju ruže, u tome nisu uspeli, te je Miljković presekao, svoju bivšu dragu otpratio s Instagrama i objavio da je ljubavi došao kraj.

 

Luna Đogani i Marko Miljković

Screenshot

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Screenshot

Od tog trenutka društvenim mrežama ne prestaju da kruže razne teorije o razlozima za raskid dvoje bivših učesnika druge sezone "Zadruge". Negativni komentari i neistine smetaju kako Luni, tako i Marku kojem se, čini se, sve skupilo, te je osetio potrebu da se obrati ljudima koji ga prate.

Marko Miljković

Printscreen/Instagram

Marko Miljković, Foto: Printscreen/Instagram

- Osetih potrebu da vam se javim. Dobro sam, sve je okej, hvala na pitanjima i savetima, ali znate da me ne zanimaju vaša mišljenja i zaključci! Puno laži se plasira ovih dana, ali vi bi trebalo da znate šta je istina, neću ništa demantovati do gostovanja u emisiji "Amidži šou" u utorak. Do tada hoću svoj mir - poručio je Miljković na Instagramu.

Komentari (3)

lola

15.12.2019 23:18

Zao mi je sto je doslo do raskida .Marko je covek koji voli istinu a laz prezire a sve mi se cini da ga je bas to razocaralo. Luna je cesto znala da uvazi misljenje drugih a da Marka ,da ne budem gruba,ponizi tako sto njegovo misljenje odbaci.Ovde se postavlja pitanje da li je ona njega uopste volela?

Beban

16.12.2019 10:35

@lola - On je njoj bio neophodan u Zadruzi. Poslužio joj da pobedi. Posle joj nije trebao. Na slobodi svi muškarci su njeni.

Maja

15.12.2019 23:19

Jedini razlog je Anabela Nikada Luna nece biti srecna ako se mami ne svidi decko. Marko je voleo , kupao , hranio , podrzao u poslu , razumeo i krpe koje je oblacila iako su nekad bile degutantne a po Anabelinom izboru jer se boze moj ona razume ......