ISPLIVALA STROGO ČUVANA TAJNA?! Marko Miljković i Mina Vrbaški kriju da su imali s*ks aferu?! "Izlazili su zajedno i odjednom su proradile neke varnice!"

"Baš su se brzo spanđali".

Marko Miljković, Mina Vrbaški
Marko Miljković, Mina Vrbaški, Foto: Youtube/Printscreen

Marko Miljković i Mina Vrbaški navodno kriju da su imali s*ks aferu.

Kako prenose mediji, nakon prve "Zadruge", njih dvoje su proveli leto zajedno i tada su bili intimni, ali su odlučili to da sakriju.

"Marko i Mina su u okej odnosima, nikada se nisu posvađali, a za to postoji i razlog. Oni su nakon prve "Zadruge" imali s*ks aferu koja je kratko trajala. Sreli su se u Budvi, Marko je bio sa svojim drugarima, Mina sa svojim... Nekoliko večeri su izlazili zajedno i odjednom su proradile neke varnice! Baš su se brzo spanđali." - otkriva izvor i dodaje:

Zadruga
Zadruga, Foto: Youtube/Printscreen

"Međutim oboma je u startu bilo jasno da od veze nema ništa i da odnos može da im se svodi samo na s*ks... Nekih 10 dana bili su u Budvi , a onda se Marko vratio u Beograd, nakon nekoliko dana i Mina je stigla i onda su se čuli i opet videli, ali tada su već znali da će se oboje naći u  drugoj sezoni "Zadruge" i spontano su prekinuli da se viđaju." - otkriva Markov drug.

U videu pogledajte ulazak Marka Miljkovića u "Zadrugu 2" i reakcije Lune Đogani i Mine Vrbaški:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi