ŠAMARALA JE, ČUPALA ZA KOSU, URLALA NA NJU! Marija isprebijala Miljanu kada je saznala šta joj je ćerka uradila! To ne može da joj oprosti

Popila tablete za smirenje.

Marija Kulić
Foto: Screenshot Youtube

Marija Kulić išamarala je Miljanu kada je saznala da je imala seks s Lazarom Čolićem Zolom neposredno posle abortusa.

"Marija ne može da podnese Miljanino ponašanje i često je grdi. Kad su pred kamerama, kontroliše se i samu sebe smiruje da ne napravi karambol, ali kad ostanu same, onda nastaje haos. Već nekoliko puta je udarala ćuške ćerki u rijalitiju, ali ozbiljnih batina nije bilo sve donedavno. Kad je Miljana javno priznala da je imala seks sa Zolom samo nekoliko sati posle abortusa, Marija je poludela i otišla u kuću u kojoj njih dve spavaju s malim Željkom. Popila je tabletu za smirenje, ali to nije baš mnogo delovalo", kaže izvor i dodaje da je Kulićki pala klapna kad je ugledala ćerku u prostoriji. 

 "GO*NO JEDNO, ZGAZIĆEMO GA!" Aleksandra i Ljuba ulaze u Zadrugu 3! Žele osvetu, pale opasne pretnje!

"Miljana je pitala Mariju zašto je ljuta, pa ju je to još više razbesnelo. Skočila je i počela da je šamara, čupa za kosu i urla na nju. Govorila joj je da je majmun, da je namerno provocira i da će je prebiti. Miljana je samo vikala:

Miljana i Marija Kulić
 Foto: printscreen

'Pusti me, šta ti je?!' To nije bilo u programu, a njih dve o tome nisu ni pričale pred drugim zadrugarima", rekao je sagovornik.

 

 BONUS VIDEO:

KROZ KLJUČAONICU: Nikola Lakić i Coka otvorili vrata svog stana, po prvi put pokazali sina Lazara!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi