BORBA ZA PRESTO Maja Marinković smislila tajni plan: Zavešću Vladimira da se osvetim Mini!

Spremna na sve!

Vladimir i Maja
Vladimir i Maja , Foto: printscreen

Maja Marinković odnedavno je učesnica treće sezone "Zadruge". Popularna rijaliti-zvezda za kratko vreme uspela je ponovo na sebe da skrene pažnju, a njen prisan odnos sa zadrugarom Vladimirom Tomović je, po svemu sudeći, bio i te kako planiran.

Ona je tom prilikom otkrila simpatije prema kršnom Crnogorcu, kao i neprijateljstvo usmereno ka mladoj Mini Vrbaški.

Pročitajte još

 

Nakon izlaska iz "Zadruge 2" dobila si poziv od Vladimira Tomovića da ga posetiš u Crnoj Gori. Da li se to putovanje ostvarilo?

- Nisam bila kod njega i jako mi je žao zbog toga. Obećala sam i nisam ispunila obećanje. Trudila sam se da nakon rijalitija nadoknadim vreme koje sam propustila sa tatom, pa sam leto njemu, ali isključivo njemu, posvetila.

Maja: Vladimire, hoće li Mina s nama u krevet?

Mina Vrbaški zaljubljena je u Vladimira Tomovića od samog početka "Zadruge 3". Zabrana ostvarenju ljubavne veze majke popularnog Crnogorca teško je pala mladoj rijaliti-učesnici, ali ono što se dogodilo prošlog utorka ju je dotuklo. Na održanoj žurki u luksuznom zdanju u Šimanovcima Tomović je uživao u društvu Maje Marinković, nosio ju je, stavljao glavu na njene grudi, grlio, pa je u jednom trenu došlo i do poljupca. Marinkovićeva se rugala na račun mlade Vrbaški:

- Hoće li Mina biti sa nama u krevetu - pitala je Maja osorno Vladimira.

Mina je nakon ove situacije doživela nervni slom. Svađala se sa nesuđenim dečkom i lomila po "Zadruzi", a čitav nemili događaj se završio udaranjem u vrata i neuspelim pokušajem izlaska iz rijalitija.

 

Kakvo mišljenje imaš o Vladimiru, čini se da tu postoji emotivna priča koja nije ostvarena ili možda nešto kriješ?

- To se tiče mene i Vlade (smeh). Ne, šalim se! Vladimir je super dečko, jako ga gotivim, ali kao druga. Bili smo u kontaktu, ali sa njim nisam razmenjivala nikada ljubavne poruke, normalno smo se dopisivali.

Ukoliko se nešto dogodi sa Tomovićem pred kamerama "Zadruge", da li bi to moglo izazvati gnev tvoje prijateljice Stanije Dobrojević?

- Stanija mi nikada nije bila prijateljica, već drugarica. Prijatelj je teška reč. Nema razloga da se ljuti jer sada je u srećnoj vezi sa Markom, a Vlada je njena prošlost.

Znači, ipak će se nešto desiti između Vladimira i tebe?

- On je uvek bio super prema meni. Mislim o njemu sve najlepše, ali stvarno ga posmatram samo kao drugara.

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški, Foto: printscreen

Kako komentarišeš njegov odnos sa Minom Vrbaški?

- Tu devojku ne mogu da smislim! Ma nema tu budućnosti, a ni sadašnjosti. Devojka je javno deklarisana prostitutka koja mene redovno pominje u "Zadruzi". Pružiću joj to zadovoljstvo da se sa mnom lično obračuna i verujte da će to dobro zapamtiti.

"NEMOJ DA TE OTERAM U PI*KU MATERINU!" Gagi Đogani povređen urlao od besa! Ljubili se, a sada se pravi da ga ne poznaje!

Vladimir Tomović
Vladimir Tomović, Foto: Printscreen

Kakav plasman očekuješ u trećoj sezoni s obzirom na to da si u prethodnoj "Zadruzi" osvojila visoko peto mesto?

- Ušla sam u "Zadrugu 2" potpuno anonimna. Nisam očekivala toliki plasman i zahvalna sam svim ljudima koji me podržavaju i koji su mi dali snagu da nastavim. Situacija je sada drugačija i pokazaću svoj maksimum. Ulazim u ovu sezonu sa brojnim informacijama i planovima.

Mina: Majo, zadaviću te na spavanju!

Neprijateljstvo Mine Vrbaški i Maje Marinković traje još od prošle sezone "Zadruge". Jedan od prvih razloga njihovog sukoba bio je tadašnji dečko mlade Vrbaški Marko Marković, kome se Marinkovićeva nabacivala.

- Što mu prilaziš, posmatrala sam te. Uzela si bubicu i obmotala oko njega. Evo sada ću da ti obećam, kada svi legnu, ja ću doći do tvog kreveta i zadaviću te - urlala je nekada Mina na Maju.

Netrpeljivost rijaliti-učesnica rasla je nakon Mininog priznanja da se bavila najstarijim zanatom, a za prostituciju je optužila i Maju, što je ona oštro demantovala.

 

O kakvim informacijama i planovima je reč?

- Gledajte i saznaćete. Biće to pakleno za pojedine učesnice.

Da li ti se još neko od muškaraca dopada?

- Stefan Karić je šmeker, nema šta. Ne bih se bunila ni da sa njim budem. Ona se nešto kao muva sa Ivom Grgurić, to jest ona muva njega, ali od te priče nema ništa. Ona nije devojka za njega.

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Zavirite na imanje dečka Aleksandre Subotić! Sve puca od luksuza!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ema
  06/11/2019 - 13:57
  Mora da bude vulgarnija i napadnija od Mine.
 • Korisnik: djedo
  05/11/2019 - 16:11
  ne znas da si se obecala vuleticu.
 • Korisnik: Dera
  05/11/2019 - 15:37
  Da bi ga osvojila mora da bude vulgarnija od Mine.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi