Maja Marinković
Printscreen
Maja Marinković

Alo.rs/G.T.

Maja Marinković, Foto: Alo.rs/G.T.

Bivša zadrugarka Maja Marinković odlučila je da se oglasi povodom spekulacija o dopisivanju sa Lazarom Čolićem Zolom. Naime, Bora Santana je pre nekoliko nedelja otkrio Miljani Kulić da se njen dečko javljao Marinkovićevoj na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

Razočarana Miljana nije mogla da veruje u to, pa smo odlučili da proverimo iz prve ruke. Maja ne krije da joj je Zola slao poruke nakon izlaska iz ,,Zadruge 2", ali tvrdi da nikada ne bi bila sa Zolom.

Maja Marinković

Alo.rs/G.T.

Maja Marinković, Foto: Alo.rs/G.T.

- Miljana i ja smo u super odnosima, ja sam bila kod nje na Željkovom rođendanu, ona i ja nikada nismo imale svađu. Obe smo konfliktne ličnosti, ali sa njom se nisam svađala. Kad sam otišla kod nje, pričale smo na tu temu. Ja Zolu u životu ne bih pogledala! On je dobar dečko, ali prosto nije moj tip muškarca, prvenstveno zato što je ona bila sa njim, a drugo, on nije moj tip muškarca, tako da nema od toga ništa - započela je Maja, a onda je otkrila sve o dopisivanju sa Zolom:

Lazar Čolić Zola

Screenshot Youtube

Lazar Čolić Zola, Foto: Screenshot Youtube

- Videla sam da je Bora komentarisao da je meni Zola slao poruke. On je meni poslao poruku, međutim, ja te poruke nisam videla. Mene je Miljana pitala za to, ali kažem, ja to nisam videla... I ja posle određenog vremena uđem na poruke i vidim poruke, da je nešto slao, ali ja nisam ni ulazila u to. Samo sam listala, ali mi je poslao poruku gde sam, a ja sam to iskulirala.

Zola je napisao Maji na Instagramu "Alo Marija, jesi živa"?

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zavirite na imanje dečka Aleksandre Subotić! Sve puca od luksuza!

 

 

Komentari (2)

vesko

14.10.2019 10:37

jel ovo djevojka naseg Mladena.

krsto

14.10.2019 12:48

vidju puno je lijepa bravo za vuletice.