Luna, Sloba
E-Stock/Ivan Dobričić
Anabela Atijas i Luna Đogani

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Luna Đogani nije ni svesna da će nakon izlaska iz rijalitija potpuno promeniti život. Njena majka Anabela Atijas došla je na ideju da joj ćerka postane pevačica, a sve to isplanirala je nakon Luninih mnogobrojnih nastupa u emisiji „Zadrugovizija“. Kako je „Alo!“ ekskluzivno pisao, numera će biti biografska, a u njoj će biti opisana veza modne blogerke i folk pevača Slobodana Radanovića, kao i njihova ljubavna priča u rijalitiju.

PROČITAJTE I:

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

 

 

- Pošto je njena naslednica prošla golgotu zbog veze sa Slobom, ona je insistirala da prva Lunina pesma opiše borbu za ljubav i agoniju koju je prošla zbog veze sa oženjenim čovekom. Iako je svesna da su Lunu mnogi ljudi osudili i smatrali da je kriva za razvod Radanovića i njegove žene, Anabela je htela da pokaže da se Luna kaje i da pokuša svima da objasni kako se osećala tokom agonije koja je trajala skoro godinu dana - ispričao je nedavno izvor „Alo!“ kada je otkrio da je numeru napisao čuveni kompozitor Darko Dimitrov.

Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

S druge strane, kako ekskluzivno saznajemo, pesma će imati neobičan naziv, zvaće se „Deveti krug pakla“. Navodno, Lunina majka Anabela smislila je to ime, jer je njena ćerka zbog Radanovića prošla pravu golgotu.

PROČITAJTE I:

 

- Nakon što je Luna izašla iz prve sezone rijalitija, konstantno je bila nervozna, svakodnevno je plakala, a psihijatar je pokušao da joj pomogne. Anabela je tada zajedno sa svojom ćerkom preživljavala pravi pakao. Zbog svega što se desilo Luni, Anabela je odlučila da prva pesma upravo nosi naziv „Deveti krug pakla“ - ekskluzivno otkriva izvor „Alo!“.

Anabela kuje plan protiv Marka!

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Anabela Atijas otkrila je prijateljima da će učiniti sve što je u njenoj moći da rasturi vezu svoje ćerke sa Markom Miljkovićem. - Anabela je poludela zbog svega što se dešava u rijalitiju i ne može da shvati da je njena ćerka po drugi put ispala glupa kada su emocije u pitanju. Ona ne može da prihvati činjenicu da je Luna u vezi sa Markom, te da on od nje pravi jadnicu. Upravo zbog toga, Anabela će dati sve od sebe da tu vezu rasturi čim se završi rijaliti - otkriva izvor „Alo!“.

PREPORUČUJEMO:

Luna, Marko, Anabela

Printscreen

 

Komentari (3)

Brana

02.07.2019 16:57

Vrati se Slobo, vrati. Lunci za tobom pati.

Svetlana

02.07.2019 19:54

Bolesna žena. Koliko moraš biti u problemu da misliš da je nekome zanimljiva patetika i situacija koja je, realno, za sakriti se u mišju rupu i ne izlaziti. I to ne zbog drugih, već zbog sebe.

jelena

02.07.2019 22:06

Vrati se Slobo, vrati, Anabela za tobom pati.