Anabela Atijas
YouTube/printscreen
Anabela Atijas

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Kako izvor otkriva, nemila situacija dogodila se nekoliko dana nakon što su majka i ćerka imale žestok okršaj u emisiji „Narod pita“, a sve je počelo pretnjama, koje Atijasova nije shvatila ozbiljno.

Luna Anabela

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

- Emisija u kojoj su se Luna i Anabela posvađale i jedna drugoj uputile reči koje nisu primerene mami i ćerki, razljutilo je jednu gospođu koja podržava Marka i Lunu, pa se dva dana nakon emisije uputila ka Anabelinom stanu na Vidikovcu i satima je čekala da izađe. Kada je videla da Anabela izlazi iz zgrade, toliko se razbesnela, da je automobilom gasom krenula ka njoj. Srećom, Anabela je uspela da izbegne udarac - ispričao je izvor.

Anabela Atijas

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Naša saznanja potvrdila je Anabela u emisiji „Narod pita“ tokom gostovanja u sredu uveče dok ju je jedna gospođa vređala i raspravljala se s njom.

- Upravo su mi javili da je ova osoba koja me vređa ona ista gospođa koja je nedavno htela da me pregazi autom! Sad mi je stigla poruka! Gospođo, neka vas bude sramota. Pretite mi smrću, hteli ste da me ubijete - rekla je Anabela ženi koja je u tom trenutku bila na telefonskoj liniji i vređala pevačicu.

Anketa: Da li majka i kćerka treba da zakopaju ratne sekire?