Luna i Gagi
Screenshoot Instagram
Luna

Printscreen / Youtube

Luna, Foto: Printscreen / Youtube

Kako „Alo!” saznaje, glavni razlog za to jeste navodna situacija koja se desila pre samog početka rijalitija i pre Gagijevog ulaska.

Naime, Luna je saznala da se njen otac drogira, ali to nije želela da govori Anabeli kako je ne bi nervirala, a čak ga je jednom i zatekla u njegovom stanu dok to radi.

 

-Luna je od svojih prijatelja načula da Gagi kupuje drogu i da je počeo ponovo da je konzumira. Ona je bila šokirana ovim saznanjem, a kada ga je pitala da li je to istina, on je poricao i imali su veliku svađu - otkriva izvor „Alo!” i dodaje:

-Kako ne bi pravila još veći haos u porodici, odlučila je da to sadrži za sebe. No, pravi problemi su nastali onog trenutka kada je ona nenajavljena došla nakon nekoliko nedelja kod njega i na stolu zatekla ostatke belog praha. Gagi se pravdao da je prosuo šećer u prahu, te da bi najbolje bilo da zaboravi ovu situaciju i izbriše sebi iz glave da je ponovo počeo da konzumira narkotike - kaže izvor koji nam je otkrio:

-Ona je od tog trenutka odlučila da smanji kontakt s njim, ali nije želela da nervira Anabelu i to joj priča. Kada je ušla u „Zadrugu”, bila mu je zahvalna na podršci koju joj je dao, a tiče se veze s Markom, ali mu sigurno nije oprostila.

Luna i Gagi

Screenshoot Instagram

Luna i Gagi, Foto: Screenshoot Instagram

S druge strane, da je situacija zaista ozbiljna, potvrdila je i Ermina, koja je Marku Đedoviću u Beloj kući ispričala do detalja razlog njihovog sukoba. Sve ovo Marko je ispričao Anabeli.

-Nisu oni više bliski kao što su bili pre rijalitija. Luna ga je navatala da se ponovo drogira - rekao je Đedović, a ova vest nije preterano iznenadila Anabelu.

-Moguće je da se to desilo, iako znam da meni Luna to nikada ne bi priznala. Strašno, na šta je sve ona spremna... - komentarisala je Anabela.

Komentari (1)

Dragan Niš

07.05.2020 11:27

Znači Luna je govorila o Gagijevom drogiranju a ne o Markovom i slagala Bukvu!!