Luna Đogani, Marko Miljković
Screenshot

 

Luna Đogani, Marko Miljković

Screenshot

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Screenshot

U medijima se tokom večeri pojavila informacija da su se Luna Đogani i Marko Miljković pomirili, te da se tajno viđaju u stanu Gagija Đoganija na Vidikovcu.

- Skoro mesec dana posle raskida nisu bili u kontaktu, a onda su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Luna je prva poslala Marku poruku da bi volela da se vide i porazgovaraju. Iako ju je u početku odbio, ubrzo se predomislio. Našli su se, pričali o problemima i ponovo se smuvali. Dogovorili su se da nikome ne govore o tome, kao i da se kriju u Gagijevom stanu, koji je trenutno prazan - rekao je izvor i dodao da su komšije počele da ih viđaju u zgradi.

Luna Đogani

Foto: Instagram/printscreen

Luna Đogani, Foto: Foto: Instagram/printscreen

Ipak, Luna Đogani se oglasila i njen komentar je bio: "Laž", napisala je ona na društvenim mrežama.

Ipak, kako je poznato da je i nakon raskida govorila da do njega zapravo nije došlo, te je tek nakon Marka priznala da su se rastali, mnogi mogućnost pomirenja ostavljaju kao otvorenu.

Luna Đogani i Marko Miljković

M.

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: M.

 

Komentari (3)

SVETLANA

17.01.2020 12:32

OVA SAMO SEDI I CITA KOMENTARE I NOVINE...KUD PRE DA SE JAVI. STVARNO I VI STE NEVIDJENO TRANSPARETNI KADA JE ...ONA U PITANJU..

VELJKO

17.01.2020 12:34

NE MOGU SE ODATI UTISKU,,,DA SE PRETERALI SA OVOM DEVOJKOM...OSIM TOGA,,NE SALJETE KOMENTARE,,,KOJIMA VAMA I NNJOJ NE ODGGOVARAJU...STA RADITE LJUDI?

Milibrot

17.01.2020 14:30

Ne znam gde su ljudima oči, u šta gledaju, kad se iz aviona uvek videlo da su Marko i Luna dva različita sveta, da se nikako ne uklapaju, da jednostavno nisu nikakav, ali nikakav par. Prosto nikako ne idu jedno uz drugo. On je namćor, ona vrcava, luckasta devojka. On kompleks u svakom smislu, besan i nesnađen u životu, ona ćerka poznatih roditelja (ma koliko to nekom neodgovaralo, to je suva istina), koja je uvek bila i biće deo tog sveta, u kojem on ne ume niti može da pliva. Zajedno su propast