Zadruga 3
Printscreen/YouTube

 

Zadruga 3

Printscreen/YouTube

Zadruga 3, Foto: Printscreen/YouTube

Društvene mreže usijale su se od negativnih komentara na račun ponašanja Marka Miljkovića koji je Luninu rođendansku tortu, koju je dobila od fanova, bacio u kantu za smeće, a pravi skandal nastao je kada je Savu Peroviću, koji je na žurki pevao pesmu "Samo se noćas pojavi", usred izvođenja oteo mikrofon i počeo da preti.

Pevač se posle incidenta oglasio, a potom i na društvenim mrežama, gde je priznao sa kakvim su se problemima susreli on i Luna, koja o tome dok je u "Zadruzi" nema pojma!

Savo Perović

Printscreen/instagram

Savo Perović, Foto: Printscreen/instagram

Naime, juče je objavljen spot za njihovu duetsku pesmu "Gram po gram" koji je odjednom izbrisan sa Jutjuba, a potom vraćen, posle skoro dva sata. Šta se zapravo desilo, objasnio je Perović na Instagramu.

- Ljudi, dobro sam, hvala što brinete, sve je OK. Što se tiče pesme, pesma nam je bila skinuta i prijavljena od strane hejtera na sat i po vremena kao video koji sadrži pornografske momente, ali je vraćeno i sve je u redu. Niko mi ne može ništa, sve što radim, radim iz velike ljubavi i sa velikim profesionalizmom - poručio je pevač.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by “GRAM PO GRAM” SOON (@savo_perovic_je.deriste) on Feb 29, 2020 at 11:41am PST