Luna
Alo.rs
Luna

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Luna Đogani u jednom od svojih razgovora sa ocem Gagijem Đoganijem pričala je i o svojoj majci, a Gagijevoj bivšoj supruzi, Anabeli Atijas. Ona je istakla da je nedavno imala razgovor sa Markom koji ju je savetovao da završi komunikaciju sa Anabelom.

Marko je poručio Luni i da ne treba da dozvoljava svojoj majci da se meša u njene odluke, a Đoganijeva je poslušala Miljkovića. Luni se približava rođendan, pa se sada uplašila da li će joj mama poslati nešto za rođendan.

Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Dan pre nego što je ušao ovde, meni je održao lekciju. Vreme je da, kad ćeš? Hoće ceo život? I to me je onako malo probudilo. I onda sam rekla...

- Drago mi je da sam ti rekla, da znaš čisto o čemu se radi - rekla je Luna.

Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Sad znam. Sve radi kontra, tako može da utiče na sve tvoje odluke - govorio je Gagi.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

 

Komentari (1)

branka met

04.03.2020 23:30

Luna je usavršila recept kako ostati u centru pažnje medija: malo ljubavi, malo seksa, onda velike doze svađa, pa plakanja, histerisanja, opravdavanja, sledi tuga, pa koketiranje, poljubci, žestok seks, pa opet svađe, histerije... Sad je trenutno smirila ljubavne probleme, pa je počeo problem sa majkom. Biće tu i rasprave i histerisanja i suza i srećnog pomirenja... Bože sačuvaj! Porodična sapunica samo sa jednim ciljem da se ona i Anabela nađu u medijima jer nemaju ništa drugo da ponude.