Luna Đogani, Sloba Radanović
Printscreen
zadruga 3

Printscreen

Foto: Printscreen

Mina Vrbaški je sinoć imala problem da zaspi, pa je zbog nesrećne ljubavi sa Vladimirom Tomovićem. Dok je ona kukala cimerima krenula je muzika za buđenje.

Veliki šef je pustio pesmu "Bivši", koju izvodi Pinkova zvezda i talentovani pevač Sloba Radanović, a koju su zadrugari dočekali sa oduševljenjem.

"Kakva pesma", prokomentarisala je Ivana Krunić.

zadruga 3

Printscreen

Foto: Printscreen

Međutim, ono što će mnogima zapasti za oko je jedna šolja koja je ukrada kadar zadrugarima. To je bila šolja sa likom Lune Đogani i njenog oca Gagija Đoganija, pa možemo reći da su se čudnim spletom okolnosti Luna i Sloba ponovo našli u "Zadruzi".

Luna Đogani

Printscreen

Foto: Printscreen

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

 

Komentari (4)

Sanja

29.11.2019 15:04

Oni su bili nesto najlepse i najiskrenije sto se ikad pojavilo na toj televiziji a svojski su sve ucinili da ih uniste.

Zala

30.11.2019 04:52

@Sanja - Sanja probudi se,zar je lepo biti ljubavnica i otimacica muzeva?Fujjj

Sanja

30.11.2019 15:39

@Sanja - Odgovor za Zala: Lepo je biti voljen i voleti a nije lepo partnera dozivljavati kao igracku il vlasnistvo. Drugo kad ste tako gadljivi na ljubavnice onda mi objasnite ko je Kiju rodio i iz kakve veze. Ako nije lepo biti ljubavnica jel lepo biti plod svaleracije i pokusaja unistavanja necijeg braka rodjenjem deteta koje je plod svaleracije? Probudi te se vi i shvatite da to sto su Sloba i Luna uradili nije ni za napad ni za osudu i da ima mnogo gorih stvari koje lazno uzdizete.

Sanja

30.11.2019 15:41

Jos nesto ta Luna je razapeta a najmanji greh je ona ucinila. Taj Sloba je bio u braku i usao u vezu sa njom a ta Kija je bila u braku pa usla u vezu sa Androm, Karicem, Ficom, Vukom Mobom. Niko od vas ne osudjuje njih dvoje koji su veci nemoral uradili nego Luna sto je al svima smeta Luna. Licemerno od svih vas.