Luna i Marko
YouTube/Printscreen
Luna i Marko

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković sutra uveče će na nekoliko sati napustiti "Zadrugu", i to kako bi gostovali u emisiji "Ami G Show".

U studio kod voditelja Ognjena Amidžića stiže zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, folk pevačica Vesna Zmijanac, kao i učesnici treće sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga", Luna Đogani i Marko Miljković.

Luna i Marko

YouTube/printscreen

 Foto: YouTube/printscreen

Nakon ljubavnog kraha sa Slobom Radanovićem u "Zadruzi 1", Luna je vezu sa Markom započela tokom druge sezone najgledanijeg rijalitija. Njihov odnos bio je izuzetno turbulentan i išao je iz krajnosti u krajnost – od velike ljubavi do skandaloznih raskida. Iako su zvanično raskinuli dan pred veliko superfinale druge sezone, Luna i Marko su se ubrzo pomirili u spoljašnjem svetu. Međutim, sve njihove fanove šokirala je informacija da su njih dvoje ponovo raskinuli sredinom decembra prošle godine.

Amidži šou

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Zatim je usledio Markov ulazak u "Zadrugu 3", gde je jasno stavio da znanja da je sa Lunom raskinuo i da je slobodan. Počeo je da se intenzivno druži sa Jelenom Pešić, što je dovelo do toga da i Đoganijeva uđe u "Zadrugu 3", ovog puta ne kao takmičar, s obzirom na to da je u prošloj sezoni pobedila. Usledilo je njihovo pomirenje, a onda i žustre svađe, nalik onima koje su gledaoci pratili tokom prethodne sezone.

Tako je isplivalo i da Lunina majka Anabela, kao i njeni bliski prijatelji nisu podržali njen ulazak, a posebno ne pomirenje sa Markom. Kako se osećaju nakon pomirenja, da li Luni teško pada što nema Anabelinu podršku i da li je Marko imao simpatije prema Pešićevoj, saznaćete već ovog utorka u emisiji "Ami G Show".

 

Komentari (1)

Mika

09.03.2020 14:29

Niko ne cmizdri toliko kao ona i niko nije tako ruzan kad place kao ona.