Luna Đogani
printscreen
Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

Najpopularniji rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković, posle pet meseci turbulentne veze i stalnih svađa, odlučili su da raskinu. Miljković se putem Instagrama oglasio i napisao da su stavili tačku na emotivni odnos, dok se Đoganijeva još nije oglašavala.

Luna i Marko

Dejan Briza

Luna i Marko, Foto: Dejan Briza

Đoganijeva se ovim povodom oglasila za Alo.rs u želji da što čistija izađe iz emotivne relacije sa Miljkovićem i ne otvori prostor za "zlu krv" i sukobe sa sada već bivšim dečkom.

- Moram da se oglasim povodom pisanja o Markovom i mom raskidu. Nismo raskinuli zbog nedostatka novca. U našoj ljubavi novac nikada nije bio presudan - ističe nam Luna i dodaje:

- Raskid nema veze sa manjkom ljubavi, novca ili sličnog, jednostavno smo odlučili da je tako bolje - priznala je pobednica druge sezone "Zadruge" za Alo.rs.

Luna i Marko

Dejan Briza

Luna i Marko, Foto: Dejan Briza

 

 

 

 

Komentari (5)

LIDIJA

14.12.2019 19:57

ISKRENO...ON JE NJU OSTAVIO...ALI SE PLASIM,,DA CE IH INTERESI SPOJITI...FANOVI KOJI SALJU PARE...JA NE ZNAM,,POSTOJI I I JEDAN MUSKARAC,,KOJI BI BIO SA LUNOM,,,ZNATE SA TAKVOM PROSLOSCU I SA TAKVOM PORODICOM,,,RETKO KO BI SE OSUDIO KRENUTI SA NJOM..ZNAJUCI JE,,VERUJTE,,NEPOPRAVLJIVA JE...

Branka Met

14.12.2019 20:05

Nisi morala i molim te nemoj se po tom pitanju oglašavati. Koga je to briga osim tebe, Marka i možda vaših roditelja. Skinite se više sa takvim glupostima. Nego, kad će nova pesma? TA

Kim

14.12.2019 20:15

I sta sad, to je to? Samo jos da ti poverujemo. Onoliko si histerisala u zadruzi, a sada si hladna kao spricer. Nece biti da je bas tako.

mika

14.12.2019 23:48

Laze, kao i obicno.

Andrea

16.12.2019 00:30

Luna❤❤❤Marko