Luna Đogani
Alo.rs
Luna Đogani

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Iako sam mislila da je Andrej ljut na mene, ipak sam očekivala da će me razumeti i podržati. On mene voli kao svoje dete! Znači mi što generalno imam podršku cele porodice - rekla je Đoganijeva i naglasila da je razgovor sa očuhom trajao dugo, te da je došla do bitnog zaključka.

- Meni je porodica svetinja, što nažalost nisam pokazala u ovoj sezoni - ispričala je Luna sa knedlom u grlu.

Luna, Andrej i Anabela

E-stock

Foto: E-stock

- Desili su se takva situacija i splet okolnosti u rijalitiju, gde je teško da bilo šta bude kako treba, ali mi je drago da je sada sve u redu - rekla je bivša zadrugarka i dodala da se nada da će svi akteri ove drame moći da ,,nastave tamo gde su stali“.

- Samo da svi izbacimo iz sebe to što nas muči i tišti i da napokon živimo u miru - rekla je Luna, koja je osim razgovora sa očuhom morala i da razgovora sa sestrom Blankicom.

- Blankica je spavala u mom stanu, nije htela da se odvoji od mene! Rekla mi je da me voli najviše na svetu, da je ponosna na mene i da sam ja njena najbolja sestra - kaže Luna i dodaje da je i sa sestrom Ninom prisnija nego pre.

 

 

 

 

Komentari (2)

Svetlana

07.07.2020 09:45

Molim vas. Za nju porodica svetinja. Pa koga ONA PRAVI LUDIM. PA TU NEMA NI P.... OD PORODICE. O CEMU OVA PRICA... ALO LJUDI.

Marko

07.07.2020 10:54

Svi komplet u Z4.