Luna i Marko
YouTube/Printscreen
Luna i Marko

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen
Luna Đogani

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

-U njihovom društvu bilo je nekoliko devojaka, a Marko je svake večeri bio sa drugom. Hteo je da sebi dokaže da je preboleo Lunu i zbog toga je menjao devojke, a upravo je zbog takvog nemarnog odnosa i upao u nevolju - otkriva naš izvor.

-HPV (humani papiloma virus) lako je prenosiv i teško izlečiv, a muškarci su samo nosioci virusa. U trenutku kada se pomirio sa Lunom nije znao da je zaražen, pa je imao seks sa Lunom i tako ju je nesvesno doveo u opasnost. Miljković joj nikada neće priznati da je kriv što joj je preneo polne bradavice, koje joj sada dodatno pogoršavaju zdravstveno stanje - kaže dobro informisani izvor i zaključuje:

-Iako su oboje svesni da Luna nije mogla da se zarazi tek tako, oboje u rijalitiju ne odustaju od priče da nije reč o polno prenosivoj bolesti. Sramota ih je da priznaju kako se zarazila i zbog toga oboje mudro ćute i insistiraju na tome da se Luna razbolela od stresa - kaže naš izvor na kraju.

Marko i Luna

Alo!

 Foto: Alo!


Anabela: Žene umiru od HPV-a, Marko se sprda s tim!

Kada je Anabela Atijas ušla u „Zadrugu 3“, insistirala je na tome da želi da zaštiti zdravlje svoje ćerke, pa je zabranila Luni da ima seks sa Miljkovićem.

-Luni je rečeno da pet meseci zaboravi na seks! Ne zna se da li ima nešto na materici, opasno je! Žene umiru od toga, a Marko se sprda s tim, ne misli na Lunino zdravlje, već se pravi lud! Gledala sam njihov seks u tuš-kabini, ne smeju to da rade! - urlala je Atijasova. 

 

Pročitajte još:

 

 

Komentari (6)

ceca

20.06.2020 10:58

Sta ima veze Marko, kad se o tome pricalo i pisalo i pre 2-3god...

Sramota 21.veka

20.06.2020 11:50

Luna je zaražena još od prošle sezone nakon odnosa sa Miljkovićem . Nemam reči za njih dvoje . Ne dao Bog ovako nešto ni jednoj majci !

Đeka

20.06.2020 12:56

Marko je Menadžer Makro.

Macha

20.06.2020 14:49

А шта ако је Гастоз заразио?

Dragica

20.06.2020 15:15

Makro je Marko.

Mitke

20.06.2020 23:31

On je obično zlo ,.uništiće joj život totalno. Ona je težak psiho.Majku ne uvažava niti sluša njene savete. Djilkoš je samo iskorišćava,kalkulator mu je u glavi. Niti ona jega vli, jer bivšeg prebolela nikada nije, niti on nju. njemu je bitan samo plasman u Zadruzi3 , prodaja njegno stana da rati zelenašima dugovoe. Da je odvoji od svih da je totalno izjmanipuliše i on je završio sa njom za sa vremena. Luna će se gorko kajati, al joj je ispran mozak.Prekinula je psihotrapiju.Zarazio je.