Luna Đogani
Foto: Alo.rs

 

Luna Đogani

Foto: Alo.rs

Luna Đogani, Foto: Alo.rs

Pevačica i pobednica Zadruge Luna Đogani, navodno je poludela kada je čula da njen bivši dečko Marko Miljković preko nje hoće da smuva Ivu Grgurić, bivšu devojku Stefana Karića.

Lunina drugarica je za medije otkrila kako je Đoganijeva reagovala kada je čula da je Marko Ivi rekao da je ista ona:

- Luna nije mogla da veruje da je Marko tako licemeran i da i dalje na kontu nje želi da opstane u rijalitiju. Nju je posebno zabolelo to što je poredi sa Ivom. Ona smatra da nije zaslužila da je poredi sa jednom devojkom koja je spavala sa starijim ljudima za novac posle svega što su prošli. Luna je rekla da je i Sloba bio više fer prema njoj nego Marko sada... - tvrdi Lunina drugarica za medije.

Luna Đogani i Marko Miljković

Screenshot

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Screenshot

Ona dalje prenosi Lunine reči:

- Evo, vidi ga, opet preko mene hoće nešto da dobije. Kao ta d*oljetina i ja smo iste. Ma on je, bre, to rekao samo da ga narod ne bi osudio zato što smo skoro raskinuli, a on hoće Ivu da je*e, pa sad kao u njoj vidi mene, ološ jedan raspali... - prenosi devojka bliska Luni.

Marko Iva

Screenshot Youtube

Marko Iva, Foto: Screenshot Youtube

 

Komentari (7)

ђура

11.02.2020 07:11

Разлика је велика зато што Луна то ради на столици у туш кабину .

Mihailo

11.02.2020 16:18

@ђура - Luna je TOP devojka na svim poljima. Prelepa je. Možete da je volite ili ne, ali nikoga ne ostavlja ravnodušnim.Ona je posebna. Ovo su novinarske patke da se vi hejteri palite.Mala je ovog džibera otkačila za sva vremena.On nije čovek za nju. U novoj vezi je, tako da je daleka prošlost.Svi se kače na nju da bi imali kadar i dobar marketing. Ovaj matori koji ni jednog manira nema,a videli smo u prethodnoj Zadruzi, neka produži dalje.Luna ne daje nikakve komentare vezano za njegaDistancirala se

dejov mali

11.02.2020 18:18

@ђура - hahahha bravo Djuro, tacno u metu ili kako bi to ljulja rekla tacno ucilja. Misli ljulja narod je zaboravila sta je ona prosle godine tacno u ovo doba radila i to molila i kukala da bude.... pa misli svaka je kao i ona

Fića

13.02.2020 10:07

@ђура - hejteri pstt, Ta sezona je završena. Bavite se novom Zadrugom, imate materijala koliko želite.Hajte zloće posvetite malo vremena isvom praznom životu. Prelepa Luna je javno ovo sve demantoval

Seka

11.02.2020 08:12

Djevojko draga pa ,nisi ti nista bolja.

Simon

11.02.2020 19:06

Devojka ne daje nikakve izjave. Ta priča je za nju zauvek završena. Novinarske patke da bi se retardi palili,kao i obično.

Miona

11.02.2020 19:08

Neistina. Dosta više proizvoljnih iznošenja gluposti. Malena beogradjanka ne daje nikakve izjave u vezi dotičnog. To jej daleko iza nje.