Anabela i Luna
Alo!
Anabela i Luna

Alo!

Anabela i Luna, Foto: Alo!

- Iskreno ću reći, Anabela mi je bila najomraženija žena na svetu pre tri godine, kada je ušla u onu izolaciju, ali sam od ove Zadruge svaku noć plakala zbog nje. To je takva žena, takva majka, da Luna može desetoro dece da rodi, neće shvatiti šta je majka, niti će imati osećaja prema majci. Anabela, budi pametna, sačuvaj zdravlja, skloni se od baraba. Zašto ne kažeš šta ti je ćerka rekla? Da je meni došla ćerka da joj se muž drogira, da je bije! Anabela mi svi znamo ko je Marko Miljković i znamo da će Luna ostati bez ičega, evo i ja se tresem sva. Luna, dušo moja, ti si lepa devojka, lepo razmisli i prespavaj i razmisli o svojoj majci šta si joj večeras rekla. Marko je bio sa tobom, isto kao i prošle godine što te je ostavio dan pred finala, a sada je bio sa tobom, jer je znao da se ne takmičiš i znao je da će da glasaju za njega. Ja svojoj ćerki ne bih uradila ono što si ti sve uradila za nju, toliko sam se potresla, da ne mogu da ti opišem. Sinoć sam gledala onu seljačinu, baraba jedna! - rekla je u dahu gledateljka.

- Vi ste za mene bolesni, bolje da ste me pljuvali, slobodno, ja sve to mogu da držim, ponosna sam na sebe - odbrusila je Luna.

- Ispalo je da sam ja započela, ne mogu da trpim da me neko vređa, ko ne bi trebalo da me vređa i podbada bez ikakve potrebe. Eto, ja sam kriva i izvinjavma se - rekla je Luna.

PROČITAJTE JOŠ: