KATASTROFA Ljuba Pantović razvezala jezik pa osula žestoku paljbu po Dragani Mitar: "Ušla da se opere, a uhvatila se tog klošara"

Šokirana njenim ponašanjem

 

Ljuba Pantović
Ljuba Pantović, Foto: Printscreen/instagram

Dragana Mitar i Vladimir Tomović izazvali su veliku pometnju svojim odnosom u Zadruzi! Naime, Tomović je priznao svoja osećanja prema ovoj zadrugarki, a iako se ona nećkala, sinoć je čak pao i prvi poljubac!

Pročitajte još

Neko ko prati sve i odlično poznaje Draganu je Ljuba Pantović, bivša zadrugarka, koja je šokirana njenim postupcima.

Ljuba Pantović
Ljuba Pantović, Foto: Printscreen/instagram

Katastrofa! Ja sam stvarno bila super sa Draganom u prošloj Zadruzi, ali mi se ovo uopšte ne sviđa! Još je rekla kako ulazi da se opere, a sad radi 10 puta goru stvar! I još se uhvatila za tog klošara, da ona pristane na to da bude jedna od milion, da bude slepa kod očiju, da ne vidi da on sve to radi zbog kadra! Jedino mogu da razumem da i ona to radi zbog kadra, mada treba nekad imati limit jer se neke stvari ne rade ni zbog kadra, ma nizašta na svetu. Ovim postupkom me baš razočarala, ne mogu da verujem - rekla je Ljuba, a onda se osvrnula i na učešće Edisa Fetića, poznatijeg kao gospodin Torta, u Zadruzi:

Ljuba Pantović
Ljuba Pantović, Foto: Printscreen/instagram

I taj Torta, svi mi znamo šta se pričalo o njemu i njoj, i sad on tamo sedi u jednom ćošku, a ona se tamo vata i svašta radi, strašno, stvarno to nisam očekivala od nje. Glupo je pitati njih u kakvom su odnosu kad svi znamo to. Drugo je da je to neka druga priča, pa su oni ušli i treba da se dogovaraju šta će i kako će, to je stara priča i jasno se zna u kakvom su odnosu. On mi deluje pogubljen, izgubljen, ali okej, mada ne mogu da kažem da mi je okej što se rade neke stvari. Sve mi je to poprilično glupavo - zaključila je Ljuba.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi