Lepi Mića
Alo / Dejan Briza
Lepi Mića

Alo / Dejan Briza

Lepi Mića, Foto: Alo / Dejan Briza

Bivši zadrugar Lepi Mića odlučio je da progovori o temi o kojoj je ranije retko pričao. Naime, o Mićinom privatnom životu se malo zna, a tek o svom uspešnom braku pevač skoro nikada nije govorio do sada. Otkrio je kako je upoznao svoju suprugu Snežanu, te je ispričao i kako je sve počelo pre više od 30 godina.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Upoznali smo se davno, pre 30 i nešto godina, i toliko godina smo u braku. Živeli smo u istom gradu i prvi put kad sam je video, znao sam da je to to. Ja sam tada imao 27 godina, ona je imala 23 godine. Posle tri godine veze stupili smo u brak. Postao sam otac sa 34 godine, mislim da je to idealno vreme. Do tada sam lumpovao. Sve više vremena sam provodio sa njom, nakon toga. Ja sam tada bio popularan veoma i putovao sam svuda po svetu. Vraćao sam se iz Amerike kada sam čuo da se Sara rodila. Moja žena je bila stub cele porodice, ona je Saru odgajala, čuvala, vaspitala - započeo je Mića. 

Lepi Mića je istakao i to da je Snežana stub njihove porodice.

- Ona je neobično lepa žena, ta neka njena mirnoća, na prvi pogled je bilo sve drugačije. Ima takve živce... Uvek smo bili u istoj ljubavi, nikad nisam osetio da kad nemamo, da imamo probleme. Uvek mi je govorila da dignem glavu gore - rekao je Mića.

Međutim, tu nije stala ispovest popularnog zadrugara, već se dotakao i teme koja je izuzetno bolna za njega. O lošim momentima u životu, periodu kroz koji je prolazio sa suprugom, prvi put otvoreno govori.

Lepi Mića

Screenshoot Youtube

Lepi Mića, Foto: Screenshoot Youtube

- Životni period u mraku, živeo sam u Sarajevu, tu su mi koreni. Oženio sam se, i sve je super bilo. Onda je izbio rat, posle rata, zbog tih pesama koje sam pevao, sam bio osuđivan, zapravo kritikovan. Svešta se pisalo i lagalo o meni. I tu je bila Snežana, koja mi je govorila da će biti bolje. Na kraju čovek se bori ceo život. Treba ostati bez para, treba ostati bez priajtelja i tad će videti ko mu je pravi prijatelj, a to je meni pokazala - bio je jasan Mića.

Ono što je i te kako veliki period zadrugara jeste njegova muzička karijera, koja je bila u velikom usponu, kako on tvrdi. Poznat je po druženju sa doteranim i lepim devojkama, pa smo ga upitali da li je Snežana nekada posumnjala u njegovu vernost i da li su zbog prirode njegove profesije imali nekada nesuglasice.

Lepi Mića izgovorio NIKAD GNUSNIJE PSOVKE: Marko je gutač SPE*ME, on je BOLESTAN!

Bez dlake na jeziku osuo je paljbu po svom ljutom protivniku, koji nije birao način da ga u emisiji isprovocira, te ga je, na zgražavanje gledalaca, gađao flašom usred programa. Lepi Mića, Foto: Screenshoot Youtube Domaća javnost i dalje bruji o emisiji "Zadruga - Narod pita", u kojoj su pre dve večeri gostovali bivši zadrugari Lepi Mića i Marko Miljković.

- Nemamo taj problem, jer joj ne dajem zapravo da misli to. To su sve moje drugarice, tako da tu se završava sve. Možda je to malo meni dalo slobode, ali ona se nosi sa time. Tako da ona zna da se družim sa ženama, žene su novinarke, sportistkinje, imaju žena koje su jači od nekih momaka, tako da volim da se družim sa ženama, a i mene žene stvarno vole - poverio nam se zadrugar.

Lepi Mića

Alo / Dejan Briza

Lepi Mića, Foto: Alo / Dejan Briza

Za kraj druženja upitali smo pevača da nam otkrije koji je recept za uspešan brak, pa je Mića iskoristio priliku i nikad emotivnije nije ispričao da bez svoje supruge ne bi mogao da živi.

- Recept je da doziraš i stalno daješ novu ljubav. Da daješ do znanja da je voliš. Ništa nije loše pokloniti ženi ružu, da joj kupiš neku sitnu stvar, parfem neki, ustaneš, poljubiš je, pitaš je kako je, te neke sitne stvari čine uspešan brak. A ako se donese još neka parica kući, još bolje. Ja bez moje žene ne mogu i smatram da je ona uvek stajala iza mene, tu je za mene uvek, moje najveće blago su Sara i Snežana. Kad je trebalo kritikovala je, uvek bez galame. Sara je školovana, radi ono što voli, nezavisna je. Ja sam ispao prema mojoj ženi nefer, jer smo se mi dogovorili na početku da neko zbog ćerke mora ostati kod kuće. Dogovorili smo se da to bude ona, zato sam ja odlučio da njoj obezbedim sve, da ne bi osećala ništa što fali - završio je Mića.

Pogledajte BONUS video: 

Sanja Stanković: Šokirala sam se kad sam saznala da sam prostitutka!

 

 

Komentari (1)

Žika

20.08.2019 07:23

Videli smo kakva mu je zena. Nije mu poslala nista od odece i obuce pa su mu zadrugari i zadrugarke davali svoju odecu i obucu.