Bora Santana
G.T./Alo.rs
Bora Santana

G.T./Alo.rs

Foto: G.T./Alo.rs

Zadrugar Bora Santana ne krije da voli da eksperimentiše u krevetu, a kako „Alo!“ saznaje, muzičar je čak probao i seks s muškarcem. Naime, Bora se svojevremeno viđao sa jednim dečkom, s kojim je bio u kratkoj i strastvenoj vezi, a da priča bude još interesantnija, Santana je momka upoznao kada je imao trojku sa njim i njegovom devojkom.

- Bori je na snimanju jednog spota prišla statistkinja koja je želela da se upozna s njim. Kratko su proćaskali, a budući da se Bori devojka dopala, razmenili su brojeve telefona. Počeli su da se dopisuju i ugovaraju sastanak, ali tek tada stvari su se zakomplikovale - priča izvor blizak Santani i dodaje da je Bora tada shvatio da njegova simpatija ima dečka.

Bora Santana

G.T./Alo.rs

Foto: G.T./Alo.rs

- Ali umesto da prekinu svaku komunikaciju, devojka je predložila Bori da probaju seks utroje. Nije se dugo premišljao, već je odmah pristao na njen predlog i trebalo je samo da dogovore vreme i mesto sastanka - priča naš izvor. Kako kaže, Santana ni u najluđim snovima nije mogao da predvidi šta će se kasnije desiti.

- Iako je devojka bila ta koja se Bori dopala i zbogkoje je pristao na seks utroje, vrlo brzo je prestala da mu bude interesantna. Proveli su strastvenu noć zajedno, a Santana nije mogao da prestane da misli o tom iskustvu. Nije mu bilo prvi put da bude u trojci, ali prvi put je više mislio na dečka koji je bio sa njima nego na devojku - priča nas izvor i dodaje da je Santana preduzeo sledeći korak. 

- Pozvao je tog dečka i predložio mu da se ponovo vide, ali bez njegove devojke. Rekao mu je da se nikada nije tako osećao i da mora da se vidi s njim kako bi razrešio svoja osećanja. Kada su se videli, Bora mu je priznao da gaji simpatije prema njemu, a da stvar bude još interesantnija, ni taj momak nije bio imun na Santanu - priča naš izvor i dodaje:

Bora Santana i Milica Kemez

Foto: YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Počeli su tajno da se viđaju i njihova veza je trajala nekoliko meseci. Bori je u početku bilo veoma teško da prizna da je zaljubljen u muškarca, ali pošto ga je ovaj momak osvojio, totalno se prepustio. Ono što ga je najviše iznenadilo jeste da im je seks bio neverovatan. Ipak, kada je shvatio da bi u javnosti moglo da se pročuje za njegovu avanturu, okončao ju je. Bilo mu je veoma teško posle raskida jer mu se dečko dopao, a seks im je bio fantastičan. Međutim, doneo je odluku. Bilo ga je sramota da prizna da je bio sa muškarcem i da mu se to dopalo, te je na sve načine pokušao ovu vezu da zataška - kaže na kraju naš izvor. 

Komentari (1)

mish

29.02.2020 23:42

Aj ne izmisljajte!