Tara Simov
Screenshoot Instagram
Tara Simov

G.T./Alo.rs

Tara Simov, Foto: G.T./Alo.rs

Otkako je ušla u rijaliti „Zadruga“, Tara Simov ne prestaje da šokira publiku detaljima iz privatnog života! Osim što je ispričala da je imala problematično detinjstvo, Tara je priznala i da je bila žrtva stravičnog vršnjačkog nasilja, ali i da su loši odnosi u porodici najviše doprineli njenom psihičkom stanju.

PROČITAJTE I:

Ekipa „Alo!“ uputila se u beogradsko naselje Žarkovo, gde je Tara Simov nekoliko godina živela sa majkom, kako bi saznala šta se tačno dešavalo u njenom životu, ali i koje tajne čuva daleko od očiju javnosti.

Od komšija jedva punoletne Tare saznali smo da mlada zadrugarka krije mnogo toga, kao i da je u pubertetu bila vrlo problematična, zbog čega su je gotovo svi iz zgrade izbegavali.

Tara Simov komšije

Masanori Jošida

Tara Simov komšije, Foto: Masanori Jošida

- Nedavno sam saznala da je Tara u rijalitiju, lako sam je prepoznala jer se uopšte nije promenila. Tara je četiri godine živela sa majkom u našoj zgradi. Ne mogu da setim kako se njena majka zove, ali znam da smo je svi u naselje zvali „lopuža“. Prevarila je više od stotinu ljudi tako što im je na foru uzimala novac za telefone i kućne aparate, koje na kraju ne bi donela i samo bi nestala sa novcem - priča prva komšinica i navodi da je najveće prevare radila kada su „ajfoni“ postali popularni u Srbiji.

Tara Simov komšije

Masanori Jošida

Tara Simov komšije, Foto: Masanori Jošida

- Tražila je hiljade evra unapred kako bi novac poslala u Ameriku, odakle je navodno naručivala telefone, pa je ljudima obećavala da će ih dobiti za nedelju-dve. Ali čim bi uzela novac, nestala bi bez traga. Isto to je radila za televizore i kućne aparate.

Mogla je žednog preko vode da prevede i kada se to saznalo, niko nije želeo da ima posla sa tom porodicom. Živele su izolovano i jedva da su se ikome iz zgrade javljale - objašnjava komšinica, a sličnu priču nam je ispričao i stariji Tarin komšija iz zgrade, koji se prisetio turbulentnih odnosa u zadrugarkinoj porodici.

Tara Simov komšije

Masanori Jošida

Tara Simov komšije, Foto: Masanori Jošida

- Voleo bih da imam nešto lepo da vam kažem o Tari i njenoj majci, ali nemam. Živele su ovde nekoliko godina, a gotovo da nije bilo noći da se iz njihovog stana nije čulo urlanje i klanje. Bila je prgavo dete koje laje na zvezde i nikada u toj porodici nije bilo mira.

PREPORUČUJEMO I:

Kada je počela da izlazi, kući se vraćala u zoru, iako je imala jedva 14-15 godina - kaže komšija i dodaje da se seća i Tarinog starijeg brata, koga je zadrugarka pominjala u rijalitiju.

Maltretirala mlađu decu!

Zadrugarka Tara Simov ispričala je u rijalitiju da je pretrpela zlostavljanje u privatnoj školi, ali njene bivše komšije otkrile su nam da je situacija ipak malo drugačija. - Tara je starija od mene, išle smo zajedno u jednu privatnu školu. Možda je trpela nasilje u nižim razredima, ali kasnije se situacija znatno promenila. Najmanje 20 devojčica može da potvrdi da ih je Tara provocirala, kačila ramenom u dvorištu, vređala i udarala u sedmom i osmom razredu osnovne škole. Uvek je bila obučena kao muško i samo je čekala da je neko mlađi pogleda kako bi ga udarila - kaže devojčica.

- Nije istina to što priča da ju je tukao i zlostavljao.

Tarin brat je stariji 15 godina od nje i, za razliku od majke i ćerke, on je normalan. Retko je dolazio ovamo jer ga je užasavalo ko su mu majka i sestra - kaže komšija, dok su nam konobari iz obližnjeg kafića otkrili da je Tara posle razvoda roditelja pokušala da pronađe utehu u društvu starijih muškaraca. 

- Taru znam veoma dugo jer imamo isto društvo. Negde posle šestog razreda počela je da se druži sa starijim momcima.

Sedela je sa muškarcima koji su imali 35-40 godina, pila i užasno se ponašala u njihovom društvu. U zoru bi je iznosili iz kafića, ali je ona mislila da je to kul i da je riba - zaključuje N. M. (20). 

Tara Simov

Screenshoot Instagram

Tara Simov, Foto: Screenshoot Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Prozvao je Snežanu Dakić jer se bez grama šminke pojavila u javnosti, ona ga komentarom oduvala!