Kija Kockar
YouTube/printscreen
Kija Kockar

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

"Nije dobro biti u dobrim odnosima sa bivšim, tako ti je to i kod mene. Jednom su mi se u lajvu uključila dvojica bivših, a obojica mislili da su posebni."

Kija Kockar

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Kija je istakla javno da njen bivši koristi nju za promociju svoje nove pesme, na šta se nadovezala Jasmina i progovorila o sopstvenom slučaju i krahu njene ljubavi sa Andrejem Atijasom koji se potom oženio Anabelom.

"Meni su oni godinama svašta nešto radili tajno, iza leđa. Da sam ja ispričala šta su mi sve radili, meni bi ljudi rekli da sam luda. Ali došao je trenutak da odu u "Zadrugu" lepu, hvala ti Bože! Da pred kamerama sami pokažu kakvi su u glavi i koliko im "nameštaja" fali. Jako je teško kad vam neko radi iza leđa i udara ispod pojasa da to ne vidi", rekla je Jamina, a Kija joj je dobacila:

Kija

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

"Znam i bolje da ti ne kažem šta znam i šta sam saznala da su ti radili tajno, a i svim drugim ljudima".

Komentari (3)

Ika

04.05.2020 12:10

Ne prodaji maglu samo da bi bila bitna. Izmišljaš stvari. Opsednuta si Slobom. Čovek te ne voli i ne želi te u svom životu. Jedino si njega mogla da "zavučeš" da se venča s tobom zbog papira da bi putovao u inostranstvo zrad beneficija. Više nikog nećeš obmanuti, jer svi znaju ko sti? Mora da si preskočila lekić i ovoga puta.

vulkano

04.05.2020 15:49

@Ika - A ko je ona iskreno me interesuje, verovatno je poznajes iz Zrenjani pa bilo bi lepo da spodelis da znamo u javnosti.

Mira

04.05.2020 15:00

KIJA JE BILA ZAKONITA ZENA, A NE KAO JASMINA KOBAJAGI ZENA, USTVARI LJUBAVNICA, KONKUBINA OVOG ATIJASA. MUSKARAC KOJI VOLI ZENU ON SE VENCA SA NJOM, KAO ATIJAS ANABELU, SLOBO KIJU, SAD CE OVU DRUGU, BOBA BRENU, BEZ IJEDNOG VANBRACNOG DETETA. OBJAVITE MI KOMENTAR.