Stefan Karić
Printscreen

 

Stefan Karić

printscreen

Stefan Karić, Foto: printscreen

Zadrugar Stefan Karić prethodne noći odlučio je da napiše pismo ocu Osmanu Kariću, što je i uradio u spavaćoj sobi na krevetu. Naime, Karić se u pismo osvrnuo na sve što mu se desilo za ovo vreme koje je proveo na velelepnom imanju.

Stefan se u pismu obratio svojim bližnjima, dotakao se ljubavne romanse sa Ivom Grgurić, a onda je imao poseban deo kojim je Osmanu poručio šta treba da uradi.

 

stefan i iva

printscreen

stefan i iva, Foto: printscreen

Podsetimo, ljubavna romansa između Grgurićeve i Karića nedavno se završila zbog konstantnih nesuglasica u vezi. Stefan nije štedeo reči za Ivu, te je otvoreno priznao koliko mu se zgadila, kao i da smatra da je sve uradila zarad igre na koju je nagovorio Lepi Mića.

Karić je takođe i priznao pred svima da je između Ive i njega vladala samo hemija, kao i da nikada nije bio zaljubljen u nju, što je zadrugarku veoma povredilo.

Stefan i Osman Karić

Screenshoot Instagram

Stefan i Osman Karić, Foto: Screenshoot Instagram

 Pročitajte pismo u celosti u nastavku:

Gde ste Karići, šta se radi? Nadam se da ste svi dobro, da imate sve šta vam treba. Okili nadam se da ste sa kevom u dobrim odnosima i dalje, da se niste nešto podžapali i vidi da svi đodete za Novu godinu! Veruj mi da kapiram sve šta misliš, ali ovde mora čovek sa nekim da se druži , mnogo je zaj*bano, dosta stvari se ne vidi na TV-u. Ne bi verovao koliko lažnih frka i priča 80%. Nisi trebao ništa da pričaš ovoj psihijatriji, jer samo može problem da mi napravi ovde. Ne treba ona da zna šta ti misliš, a što se tiče Ive, nisam mogao više da izdržim to njeno foliranje, mnogo je loš čovek i Mićin igrač. Da, kapiram da je to dobro za mene i za rijaliti, ali opet ja sam taj koji mora da je trpi, spava pored nje i da je ljubim, a veruj mi da mi se mnogo zgadila, ne mogu da je gledam. Idem ovako sam pa koliko ostanem - ostanem! Ovde koliko je bitno da se što duže ostane, koliko toliko normalan, posle svega ovoga, džaba mi posle i pare, ako budem lud. Opet se ne kajem što sam ušao ovde, što sam po stoti put shvatio na šta su ljudi sve spremni zarad popularnosti i love, veruj mi da ih sve čitam kao bukvar i da se pravim lud. Bitno mi je samo da me vi podržavate i niko više. I pazi šta radiš i pišeš po Instagramu. Vidi samo da mi nabavite neko odelo za Novu godinu i vidi neko da ne bude klasično nego spotrsko, da nije široko. Kaži Komiranom da ode do Žuće i uzme košulju belu neku dobru, zna on veličinu. Zovi Voju za pravljenje odela, on ima nekog dobrog lika koji pravi. Volim vas sve najviše na svetu!