Nadežda Biljić
Vladimir Marković/Alo!
Nadežda Biljić

Vladimir Marković/Alo!

Nadežda Biljić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nadežda Biljić

G.Todorović/Alo!

Nadežda Biljić, Foto: G.Todorović/Alo!

Pevačici je određen odlazak kod psihijatra na koji bi trebalo da ode u toku dana. Sem prijatelja koji je juče bio uz nju sve vreme, pevačici je podršku pružila i prijateljica koja je član humanitarne organizacije Humanist, ali i njena majka, Slavica Biljić.

Oglasio se Toma Panić nakon INCIDENTA, optužio Nadeždu za sve!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 15.08.2019. 17:17 Obrt u čitavoj priči! Nadežda Biljić, Foto: Privatna arhiva Bivši zadrugar Toma Panić je jutros oko 7 časova krvnički pretukao svoju devojku Nadeždu Biljić. U trenutku incidenta Panić je bio u alkoholisanom stanju, a svađa je nastala prvenstveno zbog ljubomore.

Portal alo.rs je došao u posed fotografije koja je nastala nakon stravičnog fizičkog nasilja koje je Biljićeva pretrpela.

Nadežda Biljić sa majkom

Privatna arhiva

Nadežda Biljić sa majkom, Foto: Privatna arhiva

Na fotografiji se jasno vidi naduto i umorno lice mlade pevačice koja sedi sa svojom majkom Slavicom.

Ovo nije prvi put da je Nadežda pretrpela fizičko zlostavljanje. Podsetimo, ona je bila žrtva nasilja tokom svog boravka u Zadruzi 2 kada ju je Miki Đuričić, njen bivši dečko, izudarao štakom kojom se služio.

Prijavite nasilje, nema opravdanja!

Pogledajte BONUS video:

Snimak Nadežde dok ulazi u istu policijsku stanicu u kojoj se nalazi Toma kako bi dala iskaz!

 

 

Komentari (1)

željko

16.08.2019 07:51

Oboje su bili pijani. Svadja je izazvana ljubomorom Nadezde. Ko je koga udarao utvrdice istraga. Oboje su izjavili da je stan pun krvi i da je krv na vratima stana njegova.