Zadruga
Foto: Youtube/printscreen
Zadruga

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Zadrugari su noćas imali priliku da pogledaju sve ono što su pričali prethodnih dana, slagali ili prećutali jedni drugima, a na kraju i nastavak turbulentne svađe Lune Đogani i Marka Miljkovića tokom prethodne žurke.

Svi zadrugari bili su skandalizovani ovim potresim scenama, pa je tako i Lunina majka najviše navukla tuge na svoje lice. Anabela Atijas nije mogla da gleda potresne kadrove, pa je sve vreme urlala iz petnih žila zbog Miljkovićevog nastupa.

Zadruga

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Užas! Užas bre! Vidim svoje dete kako je neko maltretira! Ja ne znam Luna šta ti voliš, zaista. Svi sveci, pomozite ovoj devojci - urlala je Anabela.

Gagi Đogani od blama nije mogao da izdrži, te je napustio Belu kuću, a za njim je krenula i ćerka Luna, jer nije mogla da podnese kadrove koje je sama priredila svojim roditeljima.

 

Komentari (2)

JA*

22.05.2020 09:11

Zla zeno ,bolje ti jeda cutis......opet ljubomora i opet prebacivanje Luni (za djedovica) kako nju cerka nikada nije tako branila.....zlo od zene ,ZLO !

??????

22.05.2020 17:17

Anabela je zaljubljena u Marka. Koristi svaku priliku da mu pominje ime, da ga vredja , osudjuje , a navodno se ne mesa u vezu kcerke. Jadnica. Ne vidi da joj se kcerka napija , da fizicki napada partnere, da nasrce na njih , da histerise , da napusava oca...ali , ne , Anabela to nista ne vidi , ona samo napada Marka. Svim silama nastoji da ih razdvoji jer u kcerci vidi konkurenciju. A Mica i Djedovic je u tome podrzavaju jer se pravi prica u zadruzi i pale Anabelu kao hepo kocku